Opametile se i mašine za veš, nude i asistenta | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opametile se i mašine za veš, nude i asistenta

Ne znate koji program da uključite? Niste sigurni kako se koja vrsta veša pera! Prepustite to stručnjaku - inteligentnoj internet veš mašini!

  Izvor: Promo / Samsung

Kompanija Samsung najavila je novu generaciju veš mašina zasnovanu na QuickDrive tehnologiji na CES 2018 sajmu, u Las Vegasu. U skladu sa potrebama i željama korisnika, kompanija je dizajnirala veš mašinu, koje peru kvalitetno i do 35 odsto brže.

Milenijalci danas više nego ikada kupuju kuće i stanove, a reč je o kategoriji kupaca, kojoj je veoma važno da poseduju kućne aparate, koji uključuju smislene tehnologije za poboljšanje kvaliteta života. Zašto bi oni brinuli o tome kako se pere veš, ako to mašina može da uradi umesto njih! Njihovo je samo da ga ubace u mašinu i - to je to!

Prvi gigantski televizor dijagonale 3.7 metara

Samsung Do What You Can't
Izvor: Samsung.

Nova mašina za pranje veša zato može da se poveže na Internet, pa je u skladu sa Samsung Smart Things ekosistemom. Njen Q-rator, pomoćnik prilikom pranja, ima pametne karakteristike koje pojednostavljuju ciklus pranja:

- Recept za pranje veša pruža automatske preporuke za optimalne cikluse pranja na temelju boje, vrste tkanine i stepenu zaprljanosti (prema proceni korisnika)

- Planer pranja veša dozvoljava korisnicima upravljanje vremenom završetka ciklusa pranja rublja i skladno tome prilagođavanje postavki ciklusa

- Home Care čarobnjak nadzire mašinu kako bi je održavao pri optimalnim radnim učinkom i osigurava jednostavna uputstva za održavanje.

Inovativne funkcije nove mašine za pranje veša temelje se na QuickDrive tehnologiji, velikom glavnom bubnju i zadnjoj ploči koja se samostalno kreće. Tokom tog procesa stvara se dinamično kretanje koje veš pomera u četiri smera - gore i dole, levo i desno. Na taj način se  tokom snažnijeg i intenzivnijeg ciklusa pranja, kojem je potrebno 35 odsto manje vremena od ostalih Samsung mašina, brzo, nežno i temeljno pere veš. Osim toga, veš mašina ima mogućnost slaganja s kompatibilnom mašinom, što ih čini idealnim za male prostore.

Pratite CES 2018 sa nama i sve vesti sa Sajma na jednom mestu!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA