Osvojite Huawei Mate 10 Lite | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osvojite Huawei Mate 10 Lite

Uključite se u nagradni konkurs, otkrijte nam vaš svet u decembru i možda baš vi osvojite jedan od pet telefona Huawei Mate 10 Lite.

  Izvor: mts

mts i Huawei vas nagrađuju – u susret predstojećim praznicima za sve registrovane mts korisnike pripremili smo nagradni konkurs „mts Huawei Mate 10 Lite“, koji traje do 31. decembra 2017. godine. Budite što kreativniji, jer možete da osvojite jedan od pet telefona Huawei Mate 10 Lite.

Na koji način možete da učestvujete u nagradnom konkursu?

Konkurs traje četiri nedelje i prve dve nedelje biće organizovan na mts Facebook stranici, a druge dve nedelje na mts Tvoj svet Instagram stranici, s tim što će u četvrtoj nedelji biti organizovan i na Sport mts Instagram stranici.

Pogledajte Huawei Mate 10 uživo >>>

Tema konkursa je „Tvoj svet u decembru“ i vaš zadatak je da, ispod posta o konkursu na našoj Facebook stranici (4. i 11. decembar) i mts Instagram stranici (18. i 25. decembar), postavite svoju fotografiju koja će na najbolji način prikazati duh praznika i sjaj decembra. Fotografija na Instagramu mora da sadrži hashtag #HuaweiMate10Lite i tagovane stranice @mtstvojsvet i @huaweimobilers.

Poslednje, četvrte, nedelje (25. decembar) tema konkursa na Sport mts Instagram stranici je „Budi kao Lewandowski“. Vaš zadatak je da, od trenutka kada vas pozovemo putem objave, postavite zanimljiv video na temu „Budi kao Lewandowski“ uz hashtag #HuaweiMate10Lite i da u svojoj objavi tagujete @sportmts i @huaweimobilers. Video treba da dočara neki od bravuroznih poteza Lewandowskog – gol, dribling, radovanje kod gola i sl.

Najkreativniji radove izabraće naša komisija, a imena dobitnika objavljujemo svake nedelje kroz post na društvenoj mreži na kojoj se organizuje konkurs, najkasnije tri dana od završetka svake nedelje konkursa.

Pozivamo vas da se uključite u nagradni konkurs, budete kreativni i osvojite Huawei Mate 10 Lite mobilni telefon!

Huawei Mate telefoni
Izvor: mts tvoj svet.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA