Ostali ste bez kredita? Dopunite s fiksnog! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostali ste bez kredita? Dopunite s fiksnog!

Ostali ste bez kredita na vašem mts pripejd broju, a trenutno niste u mogućnosti da izađete iz kuće i dopunite ga. Imamo rešenje za vas – dopunu pripejd kredita sa vašeg fiksnog telefona.

  Izvor: mts

U bilo koje doba dana i noći možete da, od kuće, sa vašeg fiksnog telefona, na brz i jednostavan način dopunite kredit za svoj ili neki drugi mts pripejd broj u iznosu od 200, 500 ili 1.000 dinara. Sve što je potrebno da uradite jeste da pratite ovih pet jednostavnih koraka:

- Pozovite besplatan broj 0800/100-900 sa fiksnog telefona;

- Unesite prvi deo šifre korisnika sa vašeg računa za fiksnu telefonsku liniju ili računa za Box paket (broj do kose crte);

- Unesite mts pripejd broj za koji želite da izvršite dopunu;

- Potvrdite uneti broj pritiskom na taster 1 ili ga ponovo unesite pritiskom na taster 2;

- Nakon toga, izaberite jedan od tri ponuđena iznosa za dopunu: za iznos od 200 dinara - pritisnite taster 1, za iznos od 500 dinara - pritisnite taster 2, a za iznos od 1.000 dinara - pritisnite taster 3. Potvrdite željeni iznos ili da ga ponovo unesite.

Pripejd dopuna sa fiksnog telefona
Izvor: mts tvoj svet.

Tokom jednog meseca možete da izvršite više dopuna, do maksimalnog iznosa od 3.000 dinara. Izvršene dopune plaćate putem redovnog mesečnog računa za vašu fiksnu telefonsku liniju.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi