Korisna stvar ukoliko putujete u inostranstvo | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Korisna stvar ukoliko putujete u inostranstvo

Za još prijatniji boravak u inostranstvu - internet dodatak 100 MB na 10 dana.

  Izvor: mts

Planirate putovanje u inostranstvo i potreban vam je internet? Možete da uživate u povoljnom internetu i dok ste u romingu uz mts postpejd internet dodatak 100 MB na 10 dana, koji vam je na raspolaganju u čak 26 evropskih zemalja.

Internet dodatak 100 MB na 10 dana je namenjen svim korisnicima mts postpejd tarifa i korisnicima Box paketa sa mobilnom linijom, i može da se aktivira neograničeni broj puta - online, u mts postpejd vodiču pozivom na *797#, slanjem SMS poruke na broj 7888 sa tekstom 100MB ili putem aplikacije mts centar u okviru opcije Roming dodaci.

Da biste koristili aktivirani dodatak potrebno je samo da odaberete mrežu operatora iz spiska zemalja i ponuđenih operatora.

Pored ovog roming dodatka, na raspolaganju su vam još i Evropa roming paketi - Evropa 20, Evropa 50 ili 10MB na 30 dana, koje možete da koristite istovremeno uz aktiviran dodatak 100 MB na 10 dana i uz koje takođe možete da uživate u opuštenom surfovanju internetom za vreme vašeg boravka u inostranstvu.

Za više informacija o internet dodatku 100 MB na 10 dana posetite mts sajt. Iskoristite ove pogodnosti i uživajte u svom putovanju!

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA