Crvena zvezda i Huawei: Isti cilj - biti najbolji! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda i Huawei: Isti cilj - biti najbolji!

Kompanija Huawei postala je zvaničan partner KK Crvena zvezda mts.

  Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Košarkaški klub Crvena zvezda mts dobio je kapitalno pojačanje. Jedan od svetskih lidera u telekomunikacionoj industriji, kompanija Huawei, postala je zvanični partner prvaka ABA lige, prvenstva Srbije i osvajača domaćeg Kupa.

Sama činjenica da je kompanija Huawei, koja ima dugu tradiciju ulaganja u sport, izabrala KK Crvena zvezda mts za svog partnera u Srbiji govori mnogo o tome kako Zvezda predstavlja region u Evroligi i obostranoj želji da najbolji idu uz najbolje. Posebnu privilegiju predstavlja činjenica da je Crvena zvezda mts prvi košarkaški klub sa kojim je kompanija Huawei uspostavila saradnju.

Mobilni Cloud za telefone (nudi 5 GB džabe)

Kada klub potpisuje sa takvim svetskim liderom ugovor, to onda govori da smo na pravom putu kao učesnik Evrolige, koji predstavlja dostojno svoj grad i državu. Treba istaći da smo mi prvi košarkaški klub na globalnom nivou koji potpisuje ugovor sa kompanijom Huawei. Znate i sami uz kakve sve sportske gigante stoji ova kompanija i u toliko nam je draže što smo mi prvi koji košarkaški klub sa kojima su ostvarili saradnju“, rekao je Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda mts.

Trudićemo se da u našem poslovanju kopiramo određene segmente njihovog delovanja kao kompanije koja iz godine u godinu sve više raste i da mi kao klub, koliko to možemo, pratimo trendove i da sve više rastemo i primenjujemo sve više svetske standarde“, istakao je Čović.

Čović nije želeo da otkrije brojke sponzorskog ugovora, ali je, ipak nešto otkrio...

Uoči protokolarnog potpisivanja ugovora reč je imao i regionalni direktor kompanije ’’Huawei’’ Džek Vei: „Od kada smo došli u Srbiju pre 12 godina, svakodnevno sklapamo dugoročna prijateljstva. Razlog zašto smo izabrali baš Crvenu zvezdu jeste to što je ona svetski poznat klub. Zvezda predstavlja lidera u regionu i tu prepoznajemo sličnost sa našom kompanijom. Verujem u saradnju sa Crvenom zvezdom i mislim da zajedno možemo da obogatimo živote ljudi u Srbiji“, rekao je Vei.

Nakon potpisivanja ugovora Nebojša Čović uručio je poklon regionalnom direktoru kompanije Huawei, Džeku Veiju - Zvezdin dres sa brojem jedan, koji je jasno simbolizovao početak saradnje između najuspešnije svetske telekomunikacione kompanije i najboljeg košarkaškog kluba u regionu.

Slogan Huawei kompanije glasi Make it possible, a KK Crvena zvezda mts godinama naizgled nemoguće stvari čini mogućim. Verujemo da će se tako i nastaviti, sad kad su dva svetski priznata brenda u istom timu, zaključeno je na konferenciji, na kojoj je Ugovor potpisan na godinu dana, uz mogućnost proširenja nakon isteka tog perioda.

Čović: Svi se pale na Zvezdu, muka mi zbog Mekela

Šta je Nebojša Čović rekao sportskim novinarima o planovima KK Crvena zvezda mts za sezonu koja je tek počela pročitajte u MONDO Sport objavi.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA