Pomešana realnost i na vašem računaru | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pomešana realnost i na vašem računaru

Pogledajte kako izgleda virtuelna realnost pomešana sa stvarnim svetom oko nas u Lenovo Explorer izvedbi.

  Izvor: Promo / Lenovo

Na IFA 2017 sajmu u Berlinu kompanija Lenovo je prvi put prikazala svoj Mixed Reality set, koji omogućava spajanje virtuelnog i opipljivog sveta.

Otvoren pristup kompanije Lenovo kad je u pitanju partnerstvo i kreiranje novih iskustava spajanjem različitih uređaja, omogućio joj je da se diferencira u odnosu na druge proizvođače, i upravo ovakav pristup ima za rezultat kreiranje novih i inovativnih korisničkih iskustava.

Uđite u Star Wars univerzum, silno je! (VIDEO)

Zajedno sa kompanijom Microsoft, Lenovo kreira drugačiji VR svet uz Lenovo Explorer Mixed Reality uređaj, sa više od 100 naslova spremnih za VR.

Lenovo Explorer je dizajniran kao pristupačna nadogradnja za PC računare krajnjih korisnika, pa tako oni mogu da pristupe Microsoft Office paketu, surfuju internetom ili gledaju serije i filmove u virtuelnom kućnom okruženju, igraju VR video igre, istražuju i otkrivaju nove stvari kroz virtuelne ture, kao i da unaprede iskustvo gledanja video sadržaja, kroz 3D video, video zapise od 360 stepeni i 4K rezoluciju.

Više reči o ovom uređaju biće uskoro, kad se pojavi na tržištu. Cena je zvanično od 449 evra sa kontrolerima, dok će bez kontrolera cena biti 349 evra.

Sve vesti sa IFA sajma iz Berlina pogledajte na linku.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

In Action: Lenovo Explorer Headset
Izvor: Lenovo.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi