Ekskluzivne fotke: Ovo je novi iPhone + kad stiže! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ekskluzivne fotke: Ovo je novi iPhone + kad stiže!

Držali smo novi iPhone! Lep je, a znamo i kad stiže!

  Izvor: Screenshot/Youtube

Ime još uvek nije „zakucano“ sudeći po internetu, ali sudeći po Patchworks-u, koji nam je pokazao novi iPhone 8 (ili iPhone X ili iPhone Edition ili iPhone 2017) na IFA 2017 sajmu u Berlinu, promena imena u poslednjem trenutku izazvala bi pravi haos, jer bi morali da menjaju sav promo materijal koji je već nedeljama spreman za njihovih nekoliko serija dodatne opreme (maski i zaštitnih folija). Prema njihovim rečima, prve količine iPhone 8 telefona za SAD će krenuti već 16. septembra, nakon što se 12. septembra premijerno najavi.

Promena imena bi, kako su nam rekli Patchworks promoteri, dovela u nezgodnu situaciju ne samo njih, nego sve koji se bave proizvodnjom dodatne opreme, jer im je saopšteno i potvrđeno pre više meseci i nedavno iz Apple kompanije, da će se novi iPhone zvati - iPhone 8, pa bi svi morali sve da menjaju (u štampi i na vebu).

A iPhone 8 ili kako god da će se zvati, izgleda prilično tipično za Apple. Tu i tamo neka promena, ali ništa što nismo već opisali u ranijoj detaljnoj objavi. Ipak, raduje prisustvo drugog zvučnika, veći On/Off taster, a skener otiska prsta definitivno neće postojati na novom Apple telefonu, makar mu sigurno mesto neće biti nazad (eventualno pod ekranom).

Kamera je vertikalna, dva sočiva razdvaja blic, a specifikacija još uvek nema.

Pogledajte slike i javite nam jeste li nestrpljivi da upoznate novi iPhone 12. septembra - kako vam se čine boje koje su izložene na Sajmu?

Sve vesti sa IFA sajma iz Berlina pogledajte na linku.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA