Još dva razloga da pređete na Vivaldi | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još dva razloga da pređete na Vivaldi

Ekipa MobIT-a odavno je na Vivaldi pregledaču, jer je lagan, odlično radi, ne guši računar, a sad ima i dve nove, baš dobre opcije.

 Izvor: Promo/Vivaldi

Chrome, Opra, Firefox, Safari, neki peti ili Edge pregledač, a mi uvek kažemo Vivaldi. Zašto je to tako već smo nekoliko puta objasnili (i testirali), a danas vam predstavljamo Vivaldi v1.11, koji ima dve vrlo dobre nove funkcije.

Prva je upravljanje animacijama. Vivaldi će prepoznati animacije (GIF, recimo) i po onome što ste mu vi zadali će ih učitati, neće učitati ili učitati samo jednom (bez ponavljanja). To sve možete da podesite u „pop up“ meniju, kao što vidite u promotivnom videu.

Druga opcija je mod čitanja, koji omogućava da klikom na njega pređete na novu stranicu na kojoj će tekst biti primaran, a sav sporedan sadržaj stranice sklonjen, kako biste se koncentrisali samo na to što čitate. Tu je i mogućnost povećavanja ili smanjivanja slova, izbor fonta i još neka podešavanja kako biste prikaz prilagodili sebi u potpunosti.

Osim ovoga, Vivaldi v1.11 ima poboljšane prečice na naslovnoj strani, novi logo, kao i uobičajene ispravke grešaka i peglanje interfejsa.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Vivaldi 1.11 – An Internet for Everyone
Izvor: Vivaldi Browser.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi