Jedan od Mortal Kombat kreatora najzad u Srbiji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedan od Mortal Kombat kreatora najzad u Srbiji

Ron Ashtiani, direktor studija Atomhawk, koji je radio na ostvarenjima kao što su Marvel’s The Avengers, Mortal Kombat i Eve: Valkyrie, po prvi put gostuje na predavanju u Beogradu.

  Izvor: Promo/Atomhawk Studio

Predavanje “The Art of Art Direction” upoznaće vas sa procesom definisanja jasnog, relevantnog i kvalitetnog umetničkog pravca za svaki proizvod, bilo da je u pitanju lik u igri ili okruženje.

Nakon predavanja legendarnog Henrija LaBountae, kome je prisustvovalo više stotina članova domaće kreativne zajednice, predstavnika VFX i gejming kompanija, studenata brojnih fakulteta - Nordeus kompanija nastavlja sa serijom otvorenih događaja koji imaju za cilj unapređenje lokalne digitalne kreativne industrije.

Ovog puta, kao gost dolazi Ron Ashtiani, osnivač i direktor čuvenog britanskog studija Atomhawk, koji je zaslužan za koncept umetničke i vizuelne prezentacije u nekim od najvećih ostvarenja kao što su Marvel’s The Avengers, Mortal Kombat, Eve: Valkyrie, Marvel’s Avengers: Age Of Ultron, Injustice 2, Sniper Elite 4, Mortal Kombat X, Marvel’s Guardians Of The Galaxy, Angry Birds: Go! i mnoga druga.

Predavanje pod nazivom “Umetnost umetničke direkcije” ukazuje na to da je definisanje jasnog, relevantnog i kvalitetnog umetničkog pravca jedan od najbitnijih koraka u procesu stvaranja krajnjeg proizvoda u bilo kojoj oblasti kreativne industrije. Pored toga što omogućava da se na transparentan način komuniciraju ciljevi prema timu, pomaže i pri razvoju jedinstvenog umetničkog stila, koji definiše pojedinačne ciljeve dizajna kada su u pitanju različiti elementi, od lika u igri do njenog okruženja.

Predavanje Rona Ashtianija “The Art of Art Direction” biće  održano 17. jula u prostoru kluba Fabrika na adresi Bulevar Despota Stefana 115, sa početkom u 18:00 sati. Prijave će biti otvorene do 16. jula. Broj mesta je ograničen.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi