Sve što želite od banke je već u vašem telefonu! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve što želite od banke je već u vašem telefonu!

Podizanje novca bez provizije na svim bankomatima u zemlji je samo jedna od mnogih pogodnosti koje vas očekuju u mts Banci.

  Izvor: mts

Želite lako, pouzdano i sigurno korišćenje bankarskih usluga? mts Banka odgovara na sve potrebe savremenog bankarskog sistema i nudi vam„Račun Plus“ koji menja vaš pogled na budućnost. Otvorite „Račun Plus“ brzo i lako u nekoj od mts poslovnica,nekoj od ekspozitura mts Banke ili online u 5 jednostavnih koraka i uživajte u paketu usluga:

- Tekući račun bez naplate održavanja – sredstva kojima raspolažete možete da koristite u više valuta (RSD, EUR, USD i CHF); omogućena vam je kupovina i prodaja deviza po povoljnim kursevima i bez provizije; priliv sredstava na račun iz inostranstva je bez naplate naknade; „Račun Plus“ možete da otvorite putem kurirske službe.

- Svi bankomati u zemlji bez provizije – uz „Račun Plus“ dobijate i MasterCard debitnu karticu sa PayPass tehnologijom uz koju možete da plaćate račune bez unosa PIN-a do iznosa od 1.500 dinara; pored plaćanja u našoj zemlji, MasterCard karticu možete da koristite za plaćanje u inostranstvu, kao i za internet plaćanja.

- eBanking i mBanking potpuno besplatno – možete da izvršite plaćanje prema inostranstvu bez odlaska u banku; internet menjačnica vam pruža mogućnost da menjate svoj novac po najpovoljnijim kursevima bez provizije, gde god da se nalazite; usluga trajnog naloga mts Banke automatski izmiruje vaše mesečne račune; možete da primate besplatna SMS obaveštenja o prilivima na račun, kao i mogućnost upravljanja limitima potrošnje, mogućnost blokade i aktivaciju potrošnje.

- Sefovi – diskretno i bezbedno čuvajte vrednosti i dokumenta u tehnološki najnaprednijim sefovima.

- Štednja - otvorite dinarski ili devizni štedni ulog i izaberite rok oročenja prema svojim potrebama, na 3, 6, 12 ili 24 meseca.

Ovo su samo neke od usluga koje vam mts Banka omogućava, a uskoro vas očekuju i novi atraktivni kreditni proizvodi.

Otvorite račun u mts Banci, olakšajte vaše vođenje finansija i uživajte u svim uslugama koje vam pruža mts Banka!

Za više informacija o uslugama mts Banke posetite sajt mtsbanka.rs ili pozovite Kontakt centar na broj 0800 103 103.

mts banka
Izvor: mtsbanka.rs

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi