Koristite Moj mts, evo i zbog čega! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koristite Moj mts, evo i zbog čega!

Izvor mts

Kreirajte nalog na mts portalu na brz i jednostavan način i iz udobnosti vašeg doma možete da pregledate i realizujete brojne mts usluge.

 Izvor: mts

Želite da u bilo koje doba dana i noći imate uvid u sve mts usluge koje koristite? Kreirajte Moj mts nalog na mts portalu i, pored mogućnosti uvida u listing saobraćajaza usluge fiksne i mobilne telefonije i uvida u trenutna i prethodna zaduženja, očekuju vas brojne pogodnosti:

- Preuzimanje računa u pdf formatu za željeni mesec,
- Online plaćanje računa preko platnih kartica Visa, MasterCard i Maestro,
- Online dopuna kredita bilo kog mts pripejd broja,
- Elektronski račun,
- Pregled plaćanja i plaćanje računa za drugo lice,
- Promena postpejd tarife,
- Statistika potrošnje saobraćaja,
- Prikaz svih usluga koje koristite u mts-u,
- Mogućnost kupovine telefona uz odgovarajući postpejd paket, kao i kupovine neke druge mts usluge.

Moj mts nalog možete brzo i jednostavno da kreirate na mts portalu, u delu Kreiraj nalog. Nalog možete da kreirate ukoliko već koristite neku od mts usluga – ukoliko ste korisnik mobilne odnosno fiksne telefonije, kao i ukoliko ste korisnik Box paketa, unošenjem vašeg mobilnog broja, odnosno šifre korisnika (jedinstvenog broja mts korisnika koji se nalazi u gornjem levom uglu mts računa - broj do kose crte).

U slučaju da posedujete mts TV ili internet uslugu, nalog vam je već kreiran tokom sklapanja ugovora za datu uslugu i potrebno je samo da se ulogujete sa svojim korisničkim imenom i lozinkom koje ste tom prilikom dobili. Ukoliko ste zaboravili vaše korisničko ime ili lozinku, tu je i link Zaboravljena lozinka/korisničko ime koji će vam pomoći da se ulogujete na svoj nalog.

Takođe, nalog možete da kreirate i ukoliko još uvek niste korisnik mts usluga ili ukoliko posedujete neregistrovani mts pripejd broj, unošenjem korisničkog imena, lozinke i email adrese.

Nakon što se uspešno registrujete na Moj mts nalogu, definišete korisničko ime naloga i lozinku, možete da pristupite sadržajima na portalu i realizujete usluge za koje ste se opredelili.

Za više informacija o Moj mts nalogu posetite mts sajt. Kreirajte Moj mts nalog i iskoristite sve prednosti koje vam mts pruža!

Tagovi

mts

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi