Povoljniji roming i za naše korisnike, evo saveta! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povoljniji roming i za naše korisnike, evo saveta!

Izvor mts

Osetite potpunu slobodu komunikacije uz mts roming pakete.

 Izvor: mts

Planirate da putujete u Grčku, Italiju, Španiju, u neku drugu evropsku destinaciju ili možda u Crnu Goru? Uz mts roming pakete - Evropa ili m:tel, možete u potpunosti da se opustite na vašem putovanju i uživate u komunikaciji sa porodicom i prijateljima, i to bez obzira da li ste mts pripejd, postpejd ili korisnik tarife Kontrola troškova.

Povoljne Evropa postpejd roming pakete možete da koristite ukoliko putujete u neku od susednih zemalja, uključujući i Republiku Srpsku, kao i zemlje Evropske Unije. Na raspolaganju vam je pet Evropa roming paketa:

- Evropa 50 – 50 minuta za dolazne i odlazne pozive, 50 SMS poruka i 10 MB za prenos podataka u romingu, po ceni od 3.990 dinara;
- Evropa 20 – 20 minuta za dolazne i odlazne pozive, 20 SMS poruka i 5 MB za prenos podataka u romingu, po ceni od 1.990 dinara;
- Evropa 10 – 10 minuta za dolazne i odlazne pozive i 10 SMS poruka, po ceni od 690 dinara;
- Evropa Razgovori – 10 minuta za dolazne i odlazne pozive, po ceni od 390 dinara;
- 10 MB na 30 dana – 10 MB za prenos podataka u romingu, po ceni od 1.490 dinara.

Izabrani Evropa postpejd roming paket možete da aktivirate putem mts postpejd vodiča, pozivom na *797#, u delu Roming/Evropa, putem aplikacije mts centar, putem SMS poruke slanjem odgovarajućeg teksta na broj 7888 ili putem Moj mts naloga, i važi vam 30 dana od dana aktivacije.

mts Izvor: mts

Ukoliko ste, sa druge strane, mts pripejd korisnik ili korisnik tarifnog profila Kontrola troškova, svoje troškove tokom putovanja možete da umanjite izborom Evropa Plus 5 ili Evropa Plus 15 roming paketa, koje možete da aktivirate u mts pripejd vodiču, pozivom na *100# (opcija Roming/Evropa), putem aplikacije mts centar (opcija Roming) ili slanjem SMS poruke sa odgovarajućim tekstom na broj 7780.

Za vas koji nameravate da posetite Crnu Goru, a potrebni  su vam povoljni paketi za komunikaciju sa prijateljima i rodbinom u Srbiji, na raspolaganju su vam povoljnim:tel Plus 10 i m:tel Plus 30roming paketi koji vam omogućavaju odlazne i dolazne pozive, SMS i prenos podataka za 0 dinara iz Crne Gore.

Ove roming pakete možete da aktivirate bez obzira da li ste postpejd, pripejd ili korisnik tarife Kontrola troškova i takođe važe 30 dana od dana njihove aktivacije, a aktiviraju se putem mts pripejd (*100#) odnosno postpejd vodiča (*797#), putem aplikacije mts centar (opcija Tarifni dodaci), kao i slanjem SMS poruke sa odgovarajućim tekstom na boj 7780 za pripejd, odnosno na broj 7888 za postpejd korisnike.

Za više informacija o mts roming paketima posetite mts sajt. Uživajte i ovog leta u vašem putovanju uz mts roming pakete!

Povoljniji jeftiniji Roming
Izvor: mts tvoj svet.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi