Instagram: Otvorite link iz lične poruke | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Instagram: Otvorite link iz lične poruke

Instagram sa novim ažuriranjem omogućava kačenje slika u pejsažnom i portretnom modu za Instagram Direct, kao i slanje linkova, adresa i slično.

 Izvor: Promo/Instagram

Nova verzija aplikacije Instagram je dostupna za preuzimanje sa Google Play i App Store. Ažurirana aplikacija dodaje nekoliko novih opcija, koje će biti interesantne mnogima.

Od kako je Instagram Direct lansiran za sve u aprilu, programeri su pokušavali da dodatno pojačaju iskustvo korisnika, dodavanjem novih opcija i unapređenja.

Instagram ima četiri nove fore!

Neka od najbitnijih su već najavljena, jer Instagram Direct sada podržava pejsažnu i portretnu orijentaciju. Kad god pošaljete stalnu sliku ili video vašim prijateljima, koristeći Direct, nećete više morati da je isecate na određene dimenzije.

Pored toga, ažuriranje donosi podršku za linkove u Direct opciji, što znači da Instagram korisnici mogu sada deliti sajtove sa njihovim prijateljima i videti kako izgledaju direktno u konverzaciji. Isto važi i za brojeve telefona i adrese, prenosi phoneArena.

Kačite Instagram fotke i bez aplikacije!

Podrška za pejsažne i portretne slike u Direct opciji je već dostupna za iOS uređaje sa Instagram verzijom 10.22. Međutim, Android korisnici će morati da sačekaju još malo, da ove nove opcije stignu. Sa druge strane linkovi u Direct porukama su dostupni za obe mobilne plaforme.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

____________________________________________________________________

MONDO Android aplikacija je opet tu: PREUZMITE JE!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi