mts poklanja tablet u čast 70. Kanskog festivala | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

mts poklanja tablet u čast 70. Kanskog festivala

Izvor mts

Gledajte TV5Monde kanal na mts TV, učestvujte u kreativnom konkursu na mts Tvoj TV svet Facebook stranici i osvojite tablet.

 Izvor: mts

Kanski festival, jedan od najprestižnijih filmskih festivala u svetu, ove godine slavi značajni jubilej i po 70. put će vam predstaviti najbolja filmska ostvarenja od 17. do 28. maja na TV5Monde kanalu na mts TV. Samo na ovom kanalu, koji se nalazi u okviru Porodičnog paketa (pozicija 617) na mts TV, možete da gledate ekskluzivne intervjue sa filmskim zvezdama, i to uživo sa Kroazete. Očekuje vas specijalna selekcija ranije nagrađenih i nominovanih filmova, kao i omaž velikanima francuskog filma koji su ostavili tragove u filmskoj istoriji.

Budite i vi deo glamura i zvezda crvenog tepiha - pozivamo vas da, povodom velikog Kanskog jubileja, učestvujete u mts i TV5Monde kreativnom konkursu koji će trajati od 16. do 23. maja 2017. godine na mts Tvoj TV svet Facebook stranici. Najkreativnijeg učesnika konkursa očekuje poklon tablet.

Na koji način možete da učestvujete u konkursu?

Pratite mts Tvoj TV svet Facebook stranicu na kojoj će u utorak 16. maja biti postavljen kreativni izazov u vidu posta. Vaš zadatak je da ispod posta pošaljete fotografiju koja će dočarati vaše najglamuroznije izdanje. Svoje glamurozne fotografije možete da postavljate do utorka, 22. maja, u 23.59h, kada se izazov završava. Po završetku izazova izabraćemo najkreativniju fotografiju koja će dobiti na poklon tablet.

Specijal - Kanski festival
Izvor: mts tvoj svet.

Ukoliko do sada niste aktivirali mts TV Porodični paket, u okviru koga se nalazi kanal TV5Monde, isti možete da aktivirate putem TV menija, izborom opcija Moj nalog/Paketi i usluge/Porodični, pozivom na broj 0800 100 100 ili u nekoj od mts poslovnica.

Pozivamo vas da pratite kanal TV5Monde na mts TV, učestvujete u kreativnom konkursu i osvojite tablet.

Za više informacija o mts TV Porodičnom paketu i kreativnom konkursu posetite mts sajt.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi