Neka račun za telefon bude uvek isti! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neka račun za telefon bude uvek isti!

Izvor mts

Uz mts tarifu Kontrola troškova i dupli bonus kredit za pozive, SMS i internet svakog meseca dobijate isti iznos računa.

 Izvor: mts

Opušteno razgovarajte, a plaćajte uvek isti iznos računa za vaš mobilni uz mts tarifu Kontrola troškova. Za mesečnu naknadu od 500, 1.000 ili 2.000 dinara kredita za sve usluge dobijate i dupli bonus kredit za pozive u mts mreži, SMS i internet u domaćem saobraćaju.

Uz ugovor na 24 meseca za izabranu tarifu Kontrola troškova, možete da se opredelite za 50% popusta na mesečnu naknadu ili mobilni telefon po ceni već od 1 dinar. Samo izaberite onu tarifu koja najviše odgovara vašim potrebama:

- Kontrola troškova 500 – dobijate 500 dinara kredita koje možete da iskoristite za sve vrste saobraćaja, 150 MB za surfovanje po internetu i 1.000 dinara bonus kredita;

- Kontrola troškova 1000 – dobijate 1.000 dinara kredita koje možete da iskoristite za sve vrste saobraćaja, 300 MB za surfovanje po internetu i 2.000 dinara bonus kredita;

- Kontrola troškova 2000 – dobijate 2.000 dinara kredita koje možete da iskoristite za sve vrste saobraćaja, 500 MB za surfovanje po internetu i 4.000 dinara bonus kredita.

Posebna pogodnost ovog tarifnog profila jeste da iznos kredita koji ne potrošite u toku jednog meseca možete da prenesete u naredni mesec, a ukoliko vam se desi da kredit i bonus iz mesečne naknade potrošite pre isteka tekućeg meseca u svakom trenutku kredit možete da dopunite na bilo koji način za dopunu pripejd kredita.

Uz Kontrolu troškova na raspolaganju su vam i povoljni tarifni dodaci, kao i opcije za Povoljne razgovore (Pripejd najdraži broj, Tri omiljena broja i InoCall tarifna opcija).

Stanje kredita uvek možete da proverite pozivom na broj *100#, odnosno ukoliko želite da proverite stanje bonus kredita pozivom na *108#.

Prijavite se za izabranu tarifu Kontrola troškova online, pozivom na 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica i opušteno komunicirajte sa voljenima uz uvek isti račun za mobilni.

Za više informacija za o tarifi Kontrola troškova posetite mts sajt.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi