INAT Samit, u Beogradu, prvi put | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INAT Samit, u Beogradu, prvi put

INAT Summit je IT konferencija koja će se održati u Beogradu, od 20. do 23. aprila, na kojoj će se obrađivati veliki broj aktuelnih tema, gostovaće veliki broj stručnjaka i predstavljaće veliku priliku za obogaćivanje domaćeg IT sektora.

  Izvor: Promo/Inat Summit

Beograd je domaćin prve internacionalne IT konferencije, po imenu Innovation Attitude Summit (INAT Summit), koja će se održati od 20. do 23. aprila. Cilj ove konferencije je okupljanje IT preduzetnika, stručnjaka, menadžera i studentata radi osnaživanja domaćeg talenta i obogaćivanja domaćeg IT ekosistema putem upoznavanja sa primenom inovacija u razvoju biznisa.

Teme koje će se obrađivati obuhvataju mnoge aspekte IT sektora, kao što su upravljanje IT projektom, design thinking, VR/AR, UI/UX, pametni gradovi, veštačka inteligencija, big data, Internet of Things, psihologija uspeha i IT inovacije u brendovima za mlade, zdravstvu, turizmu i prenosivim uređajima.

Konferencija će ugostiti 24 predavača iz 10 zemalja, između ostalih i eksperte iz IBM-a, SAP-a, Nordeus-a, i Exit fondacije. Ovo okupljanje su podržale Ambasade Kanade i Izraela, Grad Beograd, Privredna komora Srbije i drugi.

Neformalno otvaranje će biti 20. aprila u Kancelariji za mlade i saradnju sa udruženjima dok se 21. aprila u Pozorištu na Terazijama održava glavni deo konferencije - predavanja, a 22. aprila (subota) u Privrednoj komori Srbije će biti radionice.

Više informacija, kao i rezervacije za konferenciju možete pronaći na sajtu www.inatcentre.com

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA