Neprobojan blokator reklama! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neprobojan blokator reklama!

Potencijalno neuništiv blokator reklama besplatan je za sve korisnike.

 Izvor: MONDO portal

Poslednje što smo objavili o internet blokiranu reklama bilo je da vodite računa o tome šta bi program ili ekstenzija za blokiranje rekla mogla da „ukrade“ od vaših ličnih podataka, pa ne zaboravite na to…

Prinston i Stenford Univerziteti imaju novi sistem internet blokiranja reklama koji bi mogao da „doaka“ i Facebook reklamama i sve iz zaustavi tj. skloni.

Za razliku od drugih internet blokatora ovaj gleda ne samo izvorni kod, nego i sadržaj reklame - slike, objave „Sponsored“, oznake uz reklamu - na osnovu kojih ih definiše i sakriva tj. prekriva belim „slojem“ boje, koji jasno označava da je u pitanju sponzorisan sadržaj ili reklama.

Blokator reklama, Ad Block, Ad Blokator Izvor: MONDO portal

Kako bi bio u skladu sa etičkim normama „Perceptual Ad Blocker“ ne skriva reklame, nego ih „prekreči“ belom bojom i prikaže natpis - „Ovo je reklama“.

Ovo je potencijalno neprobojan blokator reklama, koji je testiran na 50 najpopularnijih sajtova i na svih 50 je označio reklame uspešno, bez problema ili da bude otkriven. Iako ovo nije način blokiranja reklama koji veliki broj deo korisnika očekuje, nekima će se dopasti to što će i na Facebook i drugim sajtovima stopirati animacije, Flash sadržaji i korisnici će i na letimičan pogled biti svesni šta je reklama, a šta sadržaj.

Ako želite da testirate „Perceptual Ad Blocker“ preuzmite ga odmah za Chrome pregledač interneta, kao ekstenziju ili za Vivaldi pregledač. Javite utiske!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi