Galaxy S8: Važna stvar koju vam niko nije rekao | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galaxy S8: Važna stvar koju vam niko nije rekao

Galaxy S8 je prvi telefon sa Bluetooth 5 standardom, koji omogućava neke kul stvari ...

 Izvor: MONDO portal

Samsung Galaxy S8 je prvi telefon koji dolazi sa Bluetooth 5, najnovijim standardom bežične transmisione tehnologije. Sony Xperia Z Premium će ga takođe imati, ali taj telefon se neće pojaviti u skorijem periodu.

Pa šta, kažete? Pa, prilično je interesantan i ima podosta novih opcija, poput duplo veće brzine od prethodne verzije, četiri puta veći domet, oko 300 metara, i više, naravno pod uslovom da imate aparat koji može to sve da iskoristi.

Novi Bluetooth 5.0: Brži, štedljiviji, dalji

Ovo je omogućilo Samsung-u da izmisli nešto što naziva Bluetooth Dual Audio, naveden na Samsung sajtu, ali o kome se slabo pisalo. A Bluetooth Dual Audio je zaista kul opcija.

Ako imate sećanja na deljenje slušalica sa nekim posebnim, dok oboje slušate istu pesmu, to su verovatno bili lepi momenti, puni topline i sreće, koje je kvario jedino nedostatak stereo opcije za oboje.

Koliko bi bolje bilo da ste oboje mogli da priključite svoje Bluetooth sluške na isti telefon u isto vreme i da oboje slušate istu pesmu.

Mnogo bolje, je odgovor na to pitanje i to je baš ono što Bluetooth Dual Audio obećava.

Možete puštati isti sadržaj na oba Bluetooth uređaja, ali ako želite da slušate različite stvari, tu opet nastaje problem.

Ali uz pomoć Separate App Sound opcije i to je moguće. Možete simultano puštati zvuk sa dve različite aplikacije, jednu na samom S8 uređaju a drugu preko Bluetooth slušalica. Pa ako vi želite da slušate muziku na Bluetooth zvučniku, a vaše dete, recimo, želi da gleda i sluša Pepu Prase na ekranu telefona, to je sasvim izvodljivo sa Galaxy S8.

Galaxy S8 prvi problemi (VIDEO)

Samsung, doduše, skreće pažnju da "dva povezana uređaja mogu prikazati blagu razliku na zvučnom izlazu" što može biti pomalo zabrinjavajuće. Ipak posle toga na sajtu piše da je još jedna opcija Bluetooth 5, stabilna konekcija čak i kada obližnje radio frekvencije imaju mogućnosti da vrše smetnje, naravno pod uslovom da koristite odgovarajuću opremu kažu iz Forbes magazina.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi