Blokiran Booking.com u Turskoj! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blokiran Booking.com u Turskoj!

Turska zabranila Booking.com sajt i ako planirate da letujete u toj zemlji smeštaj je možda pametnije potražiti na neki drugi način dok zabrana traje.

  Izvor: Tanjug/Jelena Manojlović

Turska je zabranila Booking.com sajt nakon problema koji je taj sajt imao sa Asocijacijom turističkih organizacija Turske, a sud je odluku o zabrani pristupa i radu sajta doneo u sredu, 29. marta. Prema objavi turske agencije „Anadolija“ ova odluka je u skladu sa tamošnjim zakonima i dok problem koji imaju Booking.com i Asocijacija turističkih agencija Turske ne bude rešen ona će biti važeća. Prema objavi turske novinske agencija odluka je doneta iz predostrožnosti.

Turska blokirala Twitter krajem 2016. godine

Kao tehnološka i e-komerc kompanija smatramo da je prirodno da građanima Turske ponudimo zdravu konkurenciju i omogućimo platformu za upoređivanje ponude i cena, kao i da omogućimo lako rezervisanje smeštaja i njegovo plaćanje“, zvanično je saopštenje sajta Booking.com, koji je naveo i da je dosad preko tog sajta turiste iz celog sveta u Tursku privuklo više od 13.000 ponuđača smeštaja širom Turske.

Bili blokirani i YouTube, Facebook i drugi...

Sajt The Independent navodi da je u nekim delovima Turske sajt već blokiran, dok će u drugim biti blokiran uskoro. Niko ne zna koliko dugo će zabrana biti na snazi, a naš savet je da, ako planirate odmor u Turskoj, isti potražite na neki drugi način, jer bi moglo da dođe do komplikacija prilikom kontakta sa ponuđačima smeštaja i plaćanjem usluga.

Čekamo komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi