Kvalitetna TV slika i sa krovnom antenom: Može! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kvalitetna TV slika i sa krovnom antenom: Može!

Izvor mts

Povežite Antena Plus Set Top Box sa vašom sobnom ili krovnom antenom i uživajte u najgledanijim TV kanalima po povoljnoj ceni.

 Izvor: mts

Želite digitalnu televiziju uz dobar TV sadržaj, a imate sobnu ili krovnu antenu? mts TV usluga Antena Plus vam omogućava da preko sobne ili krovne antene pratite sve kanale Arene Sport, brojne filmske, dečije i informativne kanale uz digitalni kvalitet slike i zvuka, i to po promotivnoj ceni od samo 599 dinara mesečno tokom celog ugovornog perioda od 24 meseca.

Prednosti Antene Plus su višestruke:

- Možete da gledate veliki broj dodatnih kanala – sportskih, dečijih i filmskih, pored nacionalnih i lokalnih kanala, koji su vam inače dostupni;
- Dostupnija je i povoljnija u odnosu na druge vidove distribucije TV signala;
- Da biste gledali digitalnu televiziju nisu vam potrebni ni internet ni fiksna telefonska linija;
- Oprema se jednostavno montira, ne morate da bušite zidove i ne iziskuje dodatnu instalaciju;
- Oprema je mobilna, tako da je možete poneti gde god želite i možete je povezati na drugi televizor (u vikendici, stanu, na selu);
- Na raspolaganju su vam i dodatne opcije: podešavanje podsetnika, roditeljska kontrola, igrice, pregled programske šeme.

Iskoristite promotivne uslove i prijavite se za Antena Plus uslugu online, pozivom na broj 0800 100 100 ili lično u nekoj od mts poslovnica do 31. maja 2017. godine.

Neophodnu opremu (STB i CA modul) dobijate u nekoj od mts poslovnica ili na kućnu adresu u zavisnosti od načina prijave, a naknadu za njeno korišćenje plaćate kroz prvi račun.

Više informacija o Antena Plus usluzi možete da vidite na mts sajtu ili na sajtu Antena Plus. Uživajte u novom pogledu na svet uz mts TV uslugu Antena Plus!

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi