Novi iOS 10.3 promeniće vaš iPhone, preuzmite ga! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi iOS 10.3 promeniće vaš iPhone, preuzmite ga!

Apple je izbacio svoje novo iOS 10.3 ažuriranje za sve uređaje koji ga koriste, kao i watchOS 3.2 za sve svoje pametne satove.

 Izvor: Promo/Apple

UPOZORENJE: Pre nego što izvršite nadogradnju na novi sistem koji ovde upisujemo OBAVEZNO napravite rezervnu kopiju podataka (backup) svog telefona ili sata! Opširnije o ovom problemu >>>

Apple je izdao finalnu, stabilnu verziju iOS 10.3 i watchOS 3.2. Ažuriranja su sada dostupna za preuzimanje na kompatibilnim iPhone, iPad, iPod touch i Apple Watch uređajima preko OTA ažuriranja i iTunes u slučaju iOS-a.

Verzija 10.3 donosi neke značajne promene, kako u izgledu korisničkog interfejsa tako i u radu samog sistema.

Jedan primer je opcija za pronalaženje AirPod slušalica, pod Find My iPhone aplikacijom, koja pušta zvuk koji vam pomaže pri lociranju nestalih AirPod slušalica, kao i njihov poslednji položaj na mapi.

Sirisada podržava plaćanje računa i proveru statusa sa aplikacijama za plaćanje, rezervisanje vožnji sa aplikacijama za prevoz, proveru stanja goriva u autu, pajenje svetala, proveru brave, i aktiviranje sirene sa aplikacijama proizvođača automobila.

iPhone pobedio konkurente: Najprodavaniji u 2016.

CarPlay, komponenta iOS-a, sada ima nove prečice na liniji za statuse, za brži pristup poslednje korišćenim aplikacijama. Now Playing ekran Apple Music aplikacije, daje pristup albumu pesme koja trenutno ide, Up Next opciji, i dnevnim plejlistama kao i novoj muzici u toj aplikaciji.

Druge promene uključuju podršku za novu iTunes opciju koja vam omogućava da iznajmite filmove na jedan od vaših Apple uređaja, te da ga gledate na bilo kom drtugom uređaju. Tu je i novi sjedinjen pogled na vaš Apple ID na samom vrhu Settings aplikacije, mogućnost ocenjivanja aplikacija iz njih samih, i još nekoliko manje interesantnih opcija, prenosi GSMArena.

Hiljade iPhone aplikacija uskoro će nestati + koje

Što se tiče poboljšavanja performansi, iOS 10.3 takođe donosi podršku za Apple File System ili APFS, koji menja HFS+. Što se tiče watchOS3.2, on sada uključuje Theater Mode, koji uključuje tihi mod i drži ekran ugašenim dok ga ne kucnete prstom, da se ne bi palio i smetao kada ste u nekoj mračnoj prostoriji poput pozorišta. Siri na Apple Watch-u sada takođe radi sa aplikacijama za vežbanje, slanje poruka, plaćanje, rezervisanje vožnji i više od toga.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi