Pozivi ka m:tel CG i BiH kao u Srbiji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pozivi ka m:tel CG i BiH kao u Srbiji

Izvor mts

Od sada možete da pozivate korisnike m:tel fiksne i mobilne mreže u CG i BiH kao da su u Srbiji.

 Izvor: mts

Za sve nove korisnike Miks XL Plus,Miks XXL, Super i Super Plustarifa mts je pripremio specijalnu ponudu - izuzetno povoljne razgovore ka fiksnim i mobilnim mrežama m:tel Crna Gora i m:tel Republika Srpska.

Osim za razgovore u domaćem saobraćaju, ukoliko ste novi korisnik Miks XL Plus (750 min), Miks XXL (1.000 min), Super (2.500 min) ili Super Plus (4.000 min) tarife, Minute ka svimaiz mesečne naknade možete da koristite i za razgovore ka dva miliona korisnika m:tel fiksnih i mobilnih mreža u Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Tu su i poruke u okviru naknade za Miks XL Plus (1.500), Miks XXL (2.000), Super (3.000) i Super Plus (40.000) tarifu koje takođe možete da koristite za komunikaciju ka pomenutim m:tel mrežama.

Kada potrošite saobraćaj u okviru mesečne naknade, SMS poruke ka ovim mrežama se naplaćuju po ceni SMS poruke u domaćem saobraćaju i to važi za sve postpejd tarife.

Za više informacija o ovoj specijalnoj ponudi posetite mts sajt. Samo uz mts opušteno razgovarajte sa svojom rodbinom i prijateljima koji su u Crnoj Gori i Republici Srpskoj!

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi