Spoj dizajna i tehnologije za ruku i džep | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spoj dizajna i tehnologije za ruku i džep

Povezujući tradicionalni švajcarski dizajn i inovativnu tehnologiju, Samsung je stvorio sasvim posebnu kategoriju pametnih satova za nošenje na ruci, oko ruke u i džepu.

 Izvor: Promo/Samsung

Kompanija Samsung je dobila priliku da se pridruži Meki ljubitelja satova na sajmu Baselworld 2017 i da, predstavljanjem svojih Gear pametnih satova, premosti jaz između visoke tehnologije i nasleđa švajcarske izrade časovnika.

Zajedno sa paletom Gear pametnih satova, na Sajmu su prikazane i specijalno dizajnirane narukvice za satove, dodatne varijacije boja za Gear S3, kao i novi idejni koncepti.

Poseban naglasak jeste na modelu Gear S3, koji kombinuje precizno izrađene elemente vrhunskog dizajna kakvi se sreću na tradicionalnim satovima, sa tehnološkim inovacijama pametnih satova. Ovaj nosivi uređaj donosi i odgovarajuće prednosti za korisnike poput otpornosti na vodu, ugrađenih zvučnika za dolazne pozive, glasovne poruke i puštanje muzike sa interneta, kao i nezavisni GPS kojim se prate sportske aktivnosti.

Gear S3 dizajniran je tako da upotpuni svaku kolekciju satova, a naslanja se na tradiciju luksuznih komada koji su prikazani na sajmu Baselworld.

Spektakularna Gear S3 premijera u Berlinu (VIDEO)

“Za nas je ručni sat mnogo više od prostog merača vremena. On odražava lični stil i interesovanja. Gear S3 podiže jednostavnost upotrebe, stil i inovaciju na novi nivo, uz istovremenu stalnu posvećenost kvalitetnoj izradi”, izjavila je Jungi Li, izvršna potpredsednica za globalni marketing u Diviziji za mobilne komunikacije kompanije Samsung. “Gear S3 je više od pametnog sata. To je ručni sat koji u kategoriju pametnih satova donosi vanvremenski dizajn, a izrađen je kako za zaljubljenike u satove, tako i za zaljubljenike u tehnologiju”.

Dizajner luksuznih satova iz Švajcarske, Ivan Arpa, koji je radio na dizajnu i osmišljavanju Gear S3 modela, prikazao je i tri idejna dizajna ručnih satova zasnovana na tom uređaju. Arpa će ovom prilikom predstaviti sat koji na prvi pogled liči na Gear S3, ali je zapravo tradicionalni ručni sat sa mehanizmom i detaljima proizvedenim u Švajcarskoj. Zatim, sat koji predstavlja novi pristup Gear S3 modelu, kod kojeg su elementi završne obrade podignuti na sledeći nivo, kao i koncept Gear S3 u obliku džepnog časovnika.

Upoznajte Gear S3 izbliza:

Na sajmu Baselworld, kompanija prvi put prikazala svoj promotivni paket „Value Pack“ za Gear S2 i S3. Ovaj paket za ažuriranje donosi još više sadržaja i omogućava korisnicima da obave više zadataka, kroz partnerske aplikacije vrhunskih brendova kao što su Spotify i NEST. Uz to, unapređene su i funkcije kao što su merač nadmorske visine i vazdušnog pritiska, funkcije podsetnika i S Health, aplikacija za praćenje zdravlja.

Gear S3 - upravljač za virtuelnu realnost!

Samsung je svoj prvi smart ručni uređaj predstavio 2013. godine, a većina tih proizvoda danas je zasnovana na Tizen pametnoj platformi i omogućava rad sa Android i iOS uređajima, kao i rad u samostalnom režimu, baš kao časovnik, bez potrebe za vezivanjem na telefon.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Samsung Gear S3: Official Launch Film
Izvor: Samsung Mobile.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi