Viber skriveno ćaskanje: Objašnjenja i opis | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viber skriveno ćaskanje: Objašnjenja i opis

Osim što možete da zaključate pojedina ćaskanja u Viber aplikaciji, sad imate mogućnost i da vodite potpuno privatna ćaskanja, koja će nakon toga - nestati sa aplikacije!

 Izvor: Promo/Viber

Skrivene poruke na Viber aplikaciji predstavljaju novu funkciju koja će uskoro biti aktivna, koja će omogućiti komunikaciju uz potpunu diskreciju i pružiti potpuno poverenje u tajnost vašeg ćaskanja sa drugima.

Ono što svakom korisniku aplikacije za razmenu poruka, koji tim putem redovno održava kontakt sa ljudima koji mu posebno znače, posebno važno jeste opcija koja će mu omogućiti da ima potpunu diskreciju dok razgovara o bilo kojoj temi sa njima. Od prošlog proleća, kad je Viber uveo enkripciju sa kraja na kraj kao standardni protokol za sve Viber poruke i pozive, namera je bila da pruži dodatne mere bezbednosti koje će u potpunosti zadovoljiti korisnike po pitanju privatnosti komunikacije. 

Ima li Nokia 3310 Viber aplikaciju?

Ipak, u nekim situacijama, pojavi se potreba za dodatnom enkripcijom, želja da trag komunikacije ostane neprimetan. Zbog toga, Viber uvodi “skrivene poruke” - Secret Chats - poruke koje će obezbediti razmenu sadržaja uz dodatne elemente privatnosti nad kojima korisnici imaju potpunu kontrolu.

Viber napušta Windows 10 i Mobile platformu

U delu “Skrivenih poruka”, moći ćete da postavite vremensko ograničenje za automatsko brisanje svake poruke iz vaše prepiske. Tekst iz prepiske putem “Skrivenih poruka” neće moći da se dalje prosleđuje, a slikanje ekrana će biti ili potpuno onemogućeno. Kao i uvek, vaša komunikacija  biće i dalje zaštićena Viber enkripcijom.

Viber: Kako slati tajne samouništavajuće poruke

U mogućnosti ćete biti da vodite dve uporedne prepiske sa istom osobom ili u grupi - putem jednog redovnog četa i jednog kroz “Skrivene poruke”. Prepoznaćete ih po tome što će vam se pojaviti prikaz malog katanca na čet ikonici za “Skrivene poruke”. Otpočinjanje razmene skrivenih poruka iz redovnog četa neće izbrisati niti zameniti redovnu razmenu poruka, već samo otvoriti paralelnu razmenu poruka ovim kanalom.

 “Skrivene poruke” će predstavljati dodatni način da korisnici Viber aplikacije razmenjuju poruke slobodno i bezbedno, a cilj je da stvara nove opcije koje će omogućiti komunikaciju bez ograničenja i zadrške.

Viber Izvor: Promo/Viber

Podsećamo vas i na ovo:

Da li ste znali da već možete da sakrijete vaše poruke  i pristupite im kasnije uz pomoć PIN-a. Jednom kad ste kreirali poruke koje biste želeli da sakrijete, obeležite ih u vašoj prepisci, prevucite nalevo i izaberite ikonicu za sakrivanje.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi