Od tableta do kompjutera za par sekundi | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od tableta do kompjutera za par sekundi

Samo dodajte tastaturu!

  Izvor: Promo/Samsung

Samsung će na MWC 2017 sajmu predstaviti Galaxy Tab S3, prvi „flagship“ tablet Android ponude za neko vreme, koji će lako moći da se „konvertuje“ u mobilan računar, dodavanjem tastature koja se kupuje odvojeno. Ovo je odličan potez Samsung kompanije, koji će omogućiti da se korisnici oslone na ovaj uređaj, bez potrebe za nošenjem dodatnih, kada su na putu ili van kancelarije.

Ne samo tastaturu, Tab S3 imaće i olovku - S Pen!

Android tableti već odavno nude opcije kakve su onlajn ili mobilan Microsoft Office, PDF alate, obradu slika u pokretu, alternative Office-u, kao i napredan paket Google Docs aplikacija koje rad na ovom uređaju sa ekranom veličine 10-ak inča čine prijatnijim.

Pogledajte tastaturu, S Pen i Galaxy Tab S3:

Tablet ima moćan hardver, navodi GSMArena, jasan ekran visoke rezolucije, a tastatura će biti odličan dodatak za sve koji vole da kucaju tekst i koriste klasičan način upravljanja (moći će da se upari i miš).

Zašto J i F na tastaturi imaju crticu

Tastatura, koju je obelodanio @Evleaks na Twitter profilu imaće Bluetooth podršku, QWERTY raspored i priključivaće se na tablet u jednom potezu, a podržavaće ekran u više položaja. Cenu i ostale specifikacije saznaćemo 26. februara u 19 sati na promociji Samsung kompanije, kojoj ćemo prisustvovati uživo.

Čemu služe F tasteri na tastaturi (primeri)

Sve što dalje možemo da vam kažemo jeste da nas pratite - potrudićemo se da budemo na svim premijerama slikom, rečju i videom! Od ove godine MobIT će pratiti MWC 2017 i druge premijere i video klipovima!

Pratite sve MobIT vesti vezane za Mobile World Congress na MWC17.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA