Preživela ratove i gaženje: Nokia 3310 ŽIVI! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preživela ratove i gaženje: Nokia 3310 ŽIVI!

Blast from the past!! Prisetite se legende po imenu Nokia 3310 uz ovo svedočenje o njenoj moći.

 Izvor: Promo/Nokia.

Znamo za nju iz priča, o njoj se ispredaju legende. Kažu da joj ni Čak Noris ništa ne može. Može poslužiti kao hladno oružje, i to sa uvek punim crticama signala. Njena baterija se grohotom smeje na moderne telefone. Ona je ledena kraljica iz Finske ... da, ona je Nokia 3310, i evo još jedne ispovesti o njenoj nadmoći!

Dejv Mičel, 49.-godišnji Englez je poslednji put kupio telefon 2000. godine, kada je uzeo, tada najpopularniji model telefona, Nokia-u 3310, od koje se nije razdvojio odtad.

Po njegovoj priči, taj telefon je s njim prošao ture po Avganistanu, Iraku, Jordanu i Nemačkoj, jer je gospodin Mičel bio vojnik. I pored tolike upotrebe telefon uvek ima barem 4 crtice signala.

Nokia ima sve što mu treba kako kaže, može da obavlja pozive, šalje poruke, ima digitron ako mora izračunati nešto, i nadaleko čuvenu Zmijicu ako mu bude dosadno, kameru nosi odvojeno kada mu treba, jer selfijima se ne bavi. Bateriju, i to originalnu što je dobio sa telefonom, puni svake druge nedelje, a internet, kada mu treba, koristi na kompjuteru.

Legendarna Zmijica progovorila srpski

"Znam kako tehnologija funkcioniše, nisam dinosaurus, ali ne želim da konstantno gledam u ekran", kaže on, "Mislim da na taj način mogu da se osećam slobodno".

Mnogi su ga terali da promeni telefon, da uđe u korak sa vremenom, ali on im se samo smeje jer njegov telefon redovno nadživi sve telefone njegovih kolega.

Bacao ga je, ispadao mu sa raznih visina, gazio je po njemu, oprao ga u veš mašini i umočio u kari sos - Nokia 3310 i dalje živi!

Can Nokia 3310 Survive a 1,500-foot drop from the sky?
Izvor: UnlockRiver.com

"Kada god se nešto desi, samo ga opet sastavim i nastavim. Izgleda da je napravljen od Kriptonita", objašnjava Dejv svoja iskustva.

On je samo jedan od svedoka moći ovoga tenka među telefonima, jer gotovo svaki prethodni ili sadašnji vlasnik ima slična iskustva.

Imate li vi neku interesantnu priču, o ovom legendarnom aparatu, da podelite sa nama u komentarima?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

iPhone 7 Nokia 3310 Hammer Test! Will it Survive?
Izvor: XEETECHCARE

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi