Povoljniji roming i za korisnike iz Srbije | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povoljniji roming i za korisnike iz Srbije

Izvor mts

Zimovanje u inostranstvu? Idealan trenutak da se upoznate sa detaljima ponude mts Roming paketa i svim njihovim pogodnostima.

 Izvor: mts

Planirate da putujete u Evropu ili ste već krenuli na put? mts vam omogućava prijatan boravak u inostranstvu – da jednostavno i lako pozivate rođake i prijatelje u Srbiji, da primate pozive i razmenjujete SMS i MMS poruke, kao i da uživate u brzom i pouzdanom internetu uz Evropa roming pakete.

Povoljne Evropa postpejd roming pakete možete da koristite ukoliko putujete u neku od susednih zemalja, uključujući i Republiku Srpsku ili ukoliko putujete u neku od zemalja Evropske Unije.

Na raspolaganju vam je pet Evropa roming paketa koje možete da koristite u periodu od 30 dana od dana aktivacije:

- Evropa 50 – 50 minuta za dolazne i odlazne pozive, 50 SMS poruka i 10 MB za prenos podataka u romingu, po ceni od 3.990 dinara;

- Evropa 20 – 20 minuta za dolazne i odlazne pozive, 20 SMS poruka i 5 MB za prenos podataka u romingu, po ceni od 1.990 dinara;

- Evropa 10 – 10 minuta za dolazne i odlazne pozive i 10 SMS poruka, po ceni od 690 dinara;

- Evropa Razgovori – 10 minuta za dolazne i odlazne pozive, po ceni od 390 dinara;

- Evropa Internet – 10 MB za prenos podataka u romingu, po ceni od 1.490 dinara.

Izabrani Evropa roming paket možete brzo i jednostavno da aktivirate putem mts postpejd vodiča, pozivom na *797# (opcija Roming paketi/Evropa), putem aplikacije mts centar (opcija Tarifni dodaci/Evropa roming) ili putem SMS poruke slanjem odgovarajućeg teksta na broj 7888.

Ukoliko ste, sa druge strane, mtspripejd korisnik ili korisnik tarifnog profila Kontrola troškova, svoje troškove tokom putovanja možete da umanjite izborom Evropa Plus 5 ili Evropa Plus 15 roming paketa, koje možete da aktivirate u mts pripejd vodiču, pozivom na *100# (opcija Roming/Evropa), putem aplikacije mts centar (opcija Roming) ili slanjem SMS poruke sa odgovarajućim tekstom na broj 7780.

Za više informacija o Evropa roming paketima posetite mts sajt. Uživajte i ove zime u vašem putovanju uz mts roming pakete!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi