Samsung vraća tablete, ovog puta s olovkom! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samsung vraća tablete, ovog puta s olovkom!

Ne, nije u pitanju Note serija tableta, nego mnogo jača, Tab S serija, čiji će novi model imati i olovku kao dodatnu opremu.

  Izvor: Promo/Samsung

Samsung će na MWC 2017 sajmu u Barseloni u najzauzetijem danu u istoriji najzauzetijih dana na Mobile World Congress-u predstaviti svoj tablet Galaxy Tab S3, koji će biti „most“ do premijere Samsung Galaxy S8 serije telefona, koja stiže tek 29. marta.

Samsung je, naravno, spremio iznenađenje, jer neće to biti običan tablet. Po specifikacijama biće jedan od najjačih tableta dosad predstavljenih, a kao dodatak će imati S Pen. Da, istu onu olovku koju ima i Note serija uređaja. S Pen smo već videli na pristupačnom tabletu Samsung Galaxy Tab A, koji smo testirali ranije i koji nas je „kupio“ svojim mogućnostima koje mu S Pen pruža. Sigurni smo da će moćni Samsung Galaxy Tab S3 dobiti još više dobrih i korisnik opcija uz S Pen.

Ipak, ono što je neobično, makar tako tvrde GSMArena i PhoneArena izvori, S Pen neće imati ulaz za držanje u kućištu, nego će „landarati“ po džepovima ili tašnama i torbama korisnika, nezavisno od tableta. To je idealan scenario da se S Pen brzo izgubi, pa se iskreno nadamo da to nije istina.

Galaxy Tab S3 trebalo bi da ima Android Nougat, Qualcomm Snapdragon 820 (ili Exynos 7420) čipset, 4 GB RAM, USB Type-C port, ekran dijagonale 9.7 inča (ili 9.6, što je oko 24.5 centimetara), rezolucije 1.536 x 2.048 piksela, u samo Wi-Fi i Wi-Fi + LTE verziji.

Sve što dalje možemo da vam kažemo jeste da nas pratite - potrudićemo se da budemo na svim premijerama slikom, rečju i videom! Od ove godine MobIT će pratiti MWC 2017 i druge premijere i video klipovima!

Pratite sve MobIT vesti vezane za Mobile World Congress na MWC17.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA