Seksi iz virtuelne realnosti (FOTO, VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Seksi iz virtuelne realnosti (FOTO, VIDEO)

Upoznajte Icaros, spravu koja kombinuje ozbiljno vežbanje, virtuelnu realnost i letenje.

  Izvor: PROMO/ICAROS

Razvoj virtuelne realnosti (VR) sve više uzima maha, i traži najbolja polja za primenu. Zabava, medicina, simulacije letenja i vožnje su već dokazani dobri načini za iskorišćenje ove nove tehnologije. A što je ne bi koristili u vežbanju? Ili još bolje, što ne bi koristili VR da spojimo zabavu, vežbanje i letenje u jednu celinu. Tu na scenu stupa Icaros, nova sprava koja radi baš to, što su iz nemačke kompanije HYVE koja ju je razvila, nazvali Active VR.

Uz novi način vežbanja u virtuelnoj realnosti brže ćete izvajati svoje seksi telo, nego bilo kojim drugim načinom vežbanja, jer ovde rade sve grupe mišića!

Jednostavna je za sklapanje, jer se sastoji iz rama za vežbanje, kontrolera i aplikacije za VR uređaj, koji može da bude bilo koji od trenutno aktuelnih VR aparata, poput Oculus Rift-a, HTC Vive, ili Samsung Gear VR.

Način na koji se vežba sa ovom skalamerijom je takav, da korisnik legne na ram oslanjajući se na laktove i potkolenice (plank položaj), sa uključenom simulacijom letenja na VR aparatu. Prethodno se namesti nivo težine na samom ramu, gde se u suštini podešava otpor sprave vašim pokretima.

Unutar VR-a ste pilot letelice i možete da se trkate, prolazeći kroz checkpoint prstenove (pogledajte video), ili da imate vazdušne duele sa drugim letelicama.

ICAROS - Active Virtual Reality
Izvor: ICAROS flight

Ono što je zapravo poenta ove naprave je to da vi kontrolišete letelicu svojim pokretima, tačnije najviše radom vaših trbušnjaka, leđnih mišića i ramena ali i gotovo svih drugih, što postaje prilično zahtevno ali naravno i zabavno što se duže koristi.

Pored fizičkog vežbanja ova sprava nudi i trening vaših refleksa, koncentracije i balansa.

U ovo smo se i uverili sami. Pogledajte u galeriji.

Sprava je najavljena 2015. godine, a ušla je u prodaju u maju 2016. godine. Do sada je oko 50 komada ove sprave, što i ne čudi jer je cena vrtoglavih 7.500 evra.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi