On je glavni čovek Viber aplikacije | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On je glavni čovek Viber aplikacije

Jedna od omiljenih aplikacija ima novog generalnog izvršnog direktora. Saznajte nešto o njemu!

 Izvor: Promo/Viber

Jedna od omiljenih svetskih aplikacija za razmenu poruka, Viber, objavio je da - od 2. februara - Džamel Agaua preuzima dužnosti generalnog izvršnog direktora (CEO) istoimene kompanije. Agaua će predvoditi Viber u nastojanjima da unapredi razvoj inovativnih novih funkcija i proširi globalnu bazu korisnika ove platforme.

Džamel Agaua, državljanin Francuske, poslednjih nekoliko godina je baziran u Silikonskoj dolini, i pridružuje se Viber timu nakon vršenja dužnosti generalnog izvršnog direktora kompanije MobPartner - uspešne globalne mobilne firme iz oblasti reklamne tehnologije.

Viber: Kako da promenite melodiju zvona i poruke

Viber: Samouništavajuće poruke i brisanje istorije

Viber Izvor: Promo/Viber

Viber će nastaviti da igra vodeću ulogu u revoluciji mobilnih aplikacija, pružajući besprekorno iskustvo korisnicima glasovnih poziva putem mobilnih uređaja, u kombinaciji sa moćnim funkcijama razmene poruka i šire komunikacije”, napomenuo je Agaua. “Više sam nego ponosan na činjenicu što se pridružujem ovom timu, sa željom da podržim Viber na njegovoj najvažnijoj misiji - pružanju vanserijskog iskustva pri upotrebi našim korisnicima, i omogućavanju besprekornog povezivanja sa njihovim bližnjima. Radujem se što ću predvoditi Viber u ubrzanju inovativnih tokova i razvoju novih mogućnosti za visok rast i razvoj poslovanja”.

Viber: Kako sakriti poruke i staviti PIN zaštitu

Viber odgovor na Trampovu zabranu

Agaua se ovim pridružuje aktuelnoj vodećoj strukturi kompanije, i sarađivaće sa direktorom za operacije Majklom Šmilovom na novim projektima od najvišeg strateškog interesa.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi