Pripejd: 10.000 besplatnih minuta i gigabajt neta | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pripejd: 10.000 besplatnih minuta i gigabajt neta

Izvor mts

Pripejd tarifa za sve vaše potrebe i navike – iskoristite pripejd opcije za Povoljne razgovore i Internet dodatke kao i pogodnosti bonusa dobrodošlice uz mts Moj pripejd.

 Izvor: mts

Postanite korisnik Moj pripejd mts tarife i uživajte u svim pogodnostima koje smo pripremili za vas. Pozovite *100# i u pripejd vodiču vas očekuju:

- Bonus dobrodošlice - 10.000 minuta u mts mreži, 10.000 SMS i 1 GB u domaćem saobraćaju, kao i dodatni bonusi od 1 GB interneta u domaćem saobraćaju za svaku izvršenu dopunu u periodu od tri meseca od aktivacije Bonusa dobrodošlice;

- Opcije za Povoljne razgovore - Pripejd najdraži brojTri omiljena broja i InoCall tarifna opcija za opuštene razgovore, slanje SMS poruka u mts mreži i pozive ka fiksnoj i mobilnoj mreži u inostranstvu po veoma povoljnoj ceni;

- Opcije za povoljne Internet dodatkečetiri internet dodatka koji se razlikuju po količini saobraćaja (100 MB, 200 MB i 1 GB) i dužini trajanja (1 ili 7 dana), i čiji vam je saobraćaj na raspolaganju po maksimalnoj brzini protoka u mts mreži (do 42/5,7 Mb/s).

U svakom trenutku, brzo i jednostavno možete da dopunite kredit za vaš mts pripejd broj i to na više načina: sa postpejd računa, putem fiksnog telefona, sa platnih kartica putem interneta, sa bankovnog računa registrovanog za mobilna plaćanja i na mnoge druge načine.

Ukoliko nemate pripejd karticu, istu možete da kupite u svim mts poslovnicama, kao i da je registrujete u nekoj od poslovnica ukoliko je imate, a ne vodi na vaše ime.

Za više informacija o Moj pripejd tarifi posetite mts sajt. Iskoristite sve pogodnosti koje vam mts pruža i uživajte uz Moj pripejd mts tarifu.

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi