Otkrijte ko vam gleda Instagram profil | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkrijte ko vam gleda Instagram profil

Instagram Stories vam omogućava da okačite slike i snimke sa tekstom, ali i da vidite ko ih je gledao.

 Izvor: Instagram/Screenshot

Većina društvenih medija ne deli informacije o tome ko vam gleda profil. Instagram je pogotovo bio tajnovit po tom pitanju. Ovaj sajt za deljenje slika je nedavno lansirao video funkcionalnost, gde korisnik može videti koliko pogleda je bilo na kom video snimku. Ali nije se moglo videti KO vam gleda snimke.

To se sve promenilo pojavom Instagram Stories, moda koji vam omogućava da vidite ko vam prati objave.

Postoje i aplikacije treće strane koje korisnicima daju mogućnosti da vide ko im je poslednji gledao profil, ko ih je zapratio a ko otpratio ali one ili traže pare, ili su nepouzdane ili često znaju biti deo prevara. Tako da je bolje da se ne bakćemo sa njima uopšte.

Hajde da saznamo kakoda vidite ko vam gleda objave koristeći Instagram Stories

Stariji sajtovi društvenih medija poput Facebook mreže vam onemogućavaju da vidite ko vam gleda profil, slike, objave i slično (osim komentara i lajkova, logično). Sa druge strane, kod Snapchat-a znate tačno ko vam je gledao slike i snimke pre nego što su automatski izbisane. Kao odgovor na to Instagram je uveo Instagram Stories, koji daje korisniku mogućnost da podeli više "priča" (slike i video snimci sa tekstom). Da bi pogledali nečiju priču ili da napravite svoju, samo kucnite na profilnu sliku (nečiju ili svoju) u gornjem delu ekrana. Ako neko ima novu priču njihova slika će biti u boji. Priče se brišu posle 24 sata i ne pojavljuju se više na profilu.

"Puca" vam Instagram? Možda pomogne ovaj "trik"...

Takođe su odlučili da omoguće korisnicima da vide ko im je gledao objavu. Nakon što objavite priču, idite na nju i prevucite preko ekrana na gore. Videćete listu ljudi koji su vam gledali tu objavu.

Sa novim ažuriranjem se pojavila i nova funkcija pretrage koja vam omogućava da vidite da li vas neko prati ili ne.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi