Nova P serija biće najskuplja dosad? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova P serija biće najskuplja dosad?

Krajem februara upoznaćemo najverovatnije tri nova člana P serije, koji će imati značajno unapređen hardver, ali i visoku cenu.

  Izvor: Promo/Huawei/Weibo

Ako želiš premijum brend moraš to i da platiš. Očigledno je. Huawei je u poslednjih nekoliko godina od "autsajdera" na polju smartfon proizvođača postao predvodnik novog smartfon talasa, a tržište je menjao (i menja) Mate, P i Nova serijom.

Novu P10 seriju, koja će imati dva ili tri nova člana (očekujemo Huawei P10, Huawei P10 Plus i/ili Huawei P10 Lite uređaje), upoznaćemo 26. februara na velikom Huawei MWC 2017 događaju, koji će biti upriličen u Barseloni. Portal GSMArena došao je do saznanja da će nova P serija imati najvišu cenu do sada. To nas i ne čudi previše, jer je Huawei P serija sad već sinonim za dobar, premijum telefon koji je jednako dobar i spolja i iznutra.

Sve što dosad znamo o Huawei P10 >>>

Huawei P10, o kojem smo sve rekli na linku, trebalo bi da košta "ludački" puno, ako je verovati izvorima vesti.

Uglavnom pouzdan Twitter dojavljivač, @ricciollo1, koji je i ranije otkrio mnoge, kasnije se ispostavilo, tačne stvari o mnogim smartfon modelima pre nego što su oni i zvanično najavljeni, objavio je i ovu vest da će P10 serija biti skuplja od P9 serije.

6 GB RAM, 128 GB memorije, Kirin 960 za & 500 €

Dan koji će promeniti mnogo toga u svetu telefona!

Povećanje cene moglo bi se opravdati boljim dizajnom (Huawei P10 će biti od takla, zaobljen sa obe strane), podrškom za bežično punjenje, unapređenom Dual kamerom sa Leica hardverom, ali i nizu drugih sitnih i krupnih poboljšanja, koja će Huawei otkriti na P10 premijeri u okviru MWC 2017 sajma.

Huawei, naravno, ništa od ovog nije potvrdio, pa ćemo morati da sačekamo premijeru, za koju smo već dobili pozivnicu.

Sve što dalje možemo da vam kažemo jeste da nas pratite - potrudićemo se da budemo na svim premijerama slikom, rečju i videom! Od ove godine MobIT će pratiti MWC 2017 i druge premijere i video klipovima!

Pratite sve MobIT vesti vezane za Mobile World Congress na MWC17.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA