Uz 4G pripejd internet dobijate i 100 odsto bonusa | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uz 4G pripejd internet dobijate i 100 odsto bonusa

Izvor mts

U svakom trenutku i na bilo kom mestu - brz, neograničen i pouzdan internet preko 4G mts mreže uz pripejd Mobilni Net paket, a očekuje vas i novčani bonus za internet.

 Izvor: mts

Želite brz i pouzdan 4G internet, a da ujedno bude i neograničen? mts vam predstavlja specijalnu ponudu pripejd Mobilni Net paketa uz koji možete da dobijete novčani bonus za svaku dopunu kredita vaše Data SIM kartice.

Šta paket pripejd Mobilni Net sadrži? Na raspolaganju su vam LTE modem i 4G Data SIM kartica sa 10 GB inicijalnog kredita za prenos podataka u domaćem saobraćaju, koje možete da iskoristite u periodu od 60 dana od aktivacije paketa (prvim korišćenjem interneta ili slanjem besplatne SMS poruke na broj 777).

Ukoliko, sa druge strane, imate tablet ili računar sa integrisanim modemom i USB modem vam nije potreban, na raspolaganju vam je 3G Data SIM kartica sa 500 MB inicijalnog kredita za prenos podataka, koje možete da iskoristite u periodu od 30 dana od dana aktivacije kartice.

Nakon što potrošite inicijalni kredit, vašu Data SIM karticu možete da dopunite na bilo koji od uobičajenih načina za pripejd dopunu kredita, pri čemu dobijate i novčani bonus za više internet saobraćaja:

- Ukoliko dopunite kredit u iznosu od 300 dinara ili više, dobijate novčani bonus u vrednosti 100% uplaćenog iznosa,

- Ukoliko dopunite kredit u iznosu do 300 dinara, dobijate novčani bonus u vrednosti 50% uplaćenog iznosa.

Bonus koji ostvarite na ovaj način možete da iskoristite za internet saobraćaj u periodu od 30 dana od dana dodele bonusa, dok stanje na računu možete da proverite slanjem SMS poruke sa tekstom STANJE na broj 777.

Pripejd Mobilni Net paket možete da kupite po ceni od 6.000 dinara u nekoj od mts poslovnica, dok je cena Data SIM kartice 300 dinara.

Za više informacija o ovom paketu, kao i Data SIM kartici i načinu dopune iste posetite mts sajt.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi