6 stvari koje ćemo ostaviti u 2016. | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

6 stvari koje ćemo ostaviti u 2016.

Nekad poznate internet stranice, sjajni uređaji, društvene mreže i još neke stvari i proizvodi koje će zauvek odneti godina za nama...

  Izvor: Promo/BlackBerry

Na ulasku u 2017. sećamo se stari koje su obeležile 2016. godinu i koje će i ostati u godini koju upravo ispraćamo. Za nekim stvarima sa spiska žalimo, dok za drugima baš i ne - vreme im je da budu zaboravljene.

6 stvari koje ćemo zaboraviti u 2016:

1. Yahoo!

Ne žalimo uopšte! Nakon toliko loših poteza, toliko tužnih odluka i izdaje više od milijardu korisnika, vreme je da Yahoo ostane u prošlosti. Jednostavno - bolje je za sve!

2. Samsung Galaxy Note 7

Zaista žalimo što će jedan od najlepših i najboljih telefona koje smo do sada koristili ostati upamćen po najgoroj stvari koja je mogla da mu se desi - povlačenju sa tržišta!

Trendovi koji će obeležiti 2017.

3. Vine

Društvena mreža namenjena razmeni kratkih video klipova od šest sekundi prestala je nedavno da postoji, a korisnici još uvek mogu da pristupe svojim fajlovima, da ih preuzmu. Nažalost, niko nije odlučio da otkupi Vine i oživi ga.

4. BlackBerry

Kanadska kompanija je prodala svoje telo Alcatel kompaniji, koja će proizvoditi BlackBerry uređaje po ugledu na Alcatel modele, ali sa BlackBerry Android softverom. Kao što vidimo, prvih nekoliko modela nije se dobro pokazalo i slutimo da je to - TO od BlackBerry uređaja. Što se Srbije tiče, poslednji modeli nisu ni mogli da se kupe zvanično kod nas...

5. Meerkat

Aplikacija koja je napravila revoluciju na tržištu svojim prenosom video snimaka uživo, ugašena je nakon što je tu mogućnost dobila gotovo svaka aplikacija za razmenu poruka. Jednostavno, za Meerkat aplikacijom prestala je potreba, ništa ona nije loše uradila, pojeli su je veliki igrači.

6. Ulaz za slušalice

Živimo u svetu u kojem su žice suvišne i Apple je to prvi prigrlio. iPhone 7 nema ulaz za slušalice kao i svi uređaji u poslednjih nekoliko desetina godina, ali ima Apple AirPods slušalice, koje su kasnile na tržište, ali koji svi hvale i što se kvaliteta zvuka i lakoće povezivanja tiče, ali i što se tiče trajanja baterija. Nakon Apple kompanije i HTC je počeo da zaboravlja ulaz za slušalice na svojim telefonima, a prvi model HTC Bolt već je u prodaji, dok ćemo drugi, OCEAN upoznati 28. januara.

Šta ćete vi zaboraviti u 2016. godini?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Apple iPhone 7 AirPods
Izvor: Apple.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA