LG G6: Prve slike, video i stiže ranije! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LG G6: Prve slike, video i stiže ranije!

Dugoočekivana zamena za prvi komercijalni modularni telefon, LG G5, stiže na tržište ranije i izgleda odlično!

  Izvor: Twitter @OnLeaks/@GearIndia

Nažalost, kao što smo već pisali, LG se zvanično povukao sa srpskog i evropskih tržišta. Telefoni koji su u prodaji biće maksimalno podržani, kao da se napuštanje tržišta nije ni desilo, ali novih modela u prodaji neće biti, osim ukoliko svaki od operatera ne bude imao posebnu želju da neki od novih telefona prodaje.

Dobro je da znate da ukoliko se u budućnosti pojavi bilo koji telefon LG marke, a nije u prodaji kod operatera, da je taj model došao sivim tržištem i najbolje bi bilo da takve telefone preskočite i odlučite se za neki drugi model, dok LG ne kaže drugačije.

Ali, nikad se ne zna - može LG uvek da se predomisli!

Procurele su prve informacije, slike, 3D skice i video, koji je nastao na osnovu njih, modela LG G6. Za razliku od LG G5 smartfona, vodeći model LG kompanije za 2017. neće biti modularan. Dizajn će biti sličan, ali unapređen, pa je moguće da ćemo nazad videti ojačano staklo, kao što video sugeriše. Ivice će biti izbrušene, ram metalan, a poleđinu telefona čini će opet dve kamere.

Ovog puta raspored kamera je drugačiji i nagoveštava hardverske promene u kamera-sklopu. Ispod je skener otiska prsta, koji je i taster za uključivanje i isključivanje telefona. Na dnu je USB Type-C konektor, veliki zvučnik (možda stereo?), a jasno se vidi i klasičan 3.5 mm ulaz za audio vezu i slušalice.

Novi LG G6 imaće ekran od 5.3 inča i bežično punjenje.

Pogledajte LG G6 slike u galeriji i video u nastavku. LG G6 premijera očekuje se na Sajmu mobilne telefonije u Barseloni, koji se održava krajem februara.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

LG G6 renders leaked
Izvor: MySmartPrice Web Technology Pvt Ltd.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA