DJI dronovi i oprema stigli u Srbiju | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DJI dronovi i oprema stigli u Srbiju

Kompanija DJI i u Srbiji predstavila svoj kompletan portfolio uređaja, koji uključuje sve nove dronove, pomoćne gedžeti i dodatnu opremu.

 Izvor: Marko Čavić/MONDO portal.

Kompanija Computer Land, distributer DJI proizvoda za Srbiju, organizovala je prezentaciju najnovijih proizvoda kompanije DJI. Prezentovani su dronovi: Phantom 3, 4 i 4 Pro, Inspire 1 i Mavic Pro, kao i nosači i stabilizatori kamera: Ronin-M i Osmo+ i Osmo mobile.

Izdvojili bismo najnoviji dron, Mavic Pro, najbolji proizvod u svojoj kategoriji. Autonomija leta je oko 30 minuta, aposeban raspored senzora i izrade daje Mavic-u mogućnost da izbegava objekte i lebdi sigurno. Sadrži 5 kamera, GPS i GLONASS, 2 ultrasonična senzora za utvrđivanje razdaljine i 24 moćna jezgra. Njegova specifičnost, između ostalog, jesu dizajn i praktičnost - sklopivost i mogućnost da stane u ranac ili torbu.

Pogledajte dronove dostupne u Srbiji:

Izdvojili bismo i Phantom 4 Pro, koji ima displej u sebi i koji sa najnaprednijim sistemom propulsije, aerodinamičnim oblikom i većom baterijom postiže 28 minuta letenja.

Što se tiče nosača i stabilizatora kamera, vrlo interesantan i praktičan proizvod je Osmo Mobile koji pretvara vaš telefon (Android, iOS ili Windows) u "smart motion kameru", čineći vaš snimak profesionalnim. Ima u sebi prilagodljiv džojstik, Bluetooth konekciju i kompletnu kontrolu kamere. Sa ovim uređajem dobija se aplikacija koja će unaprediti kameru i omogućiti da snimate kvalitetne video zapise, koji teku prirodno, nisu "drhtavi" i razmrljanih lica.

Posebno bismo istakli opciju praćenja korisnika. Ona nudi izbor jedne osobe, čije se lice osenči zelenim kvadratom i ta osoba ostaje u fokusu dok traje snimanje. Ukoliko koristite dodatnu opremu, dovoljno je ostaviti telefon na nosaču i on će samostalno, zahvaljujući DJI aplikaciji pratiti tog korisnika i snimati ga iz najboljeg ugla.

DJI proizvodi su dostupni u Srbiji, u maloprodaji, po cenama koje ćete saznati na sajtu.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

DJI dronovi u Srbiji - Happy Holidays 2016
Izvor: DJI.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi