Android Nougat za Moto dostupan u Srbiji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Android Nougat za Moto dostupan u Srbiji

Vlasnici Moto Z telefona dobijaju nadogradnju na Android 7.0 Nougat operativni sistem i u Srbiji. Novi operativni sistem je sada dostupan

 Izvor: MONDO portal/Lenovo Srbija

Kompanija Lenovo zvanično je objavila da će svi vlasnici Moto Z telefona dobiti nadogradnju na Android 7.0 Nougat operativni sistem. Novi verzija ovog operativnog sistema dostupna je od 11. decembra.

Moto Z telefoni u Srbiji: Cene, prodaja i opis >>>

Android 7.0 Nougat unapređuje mobilno iskustvo novim opcijama za multitasking, efikasnijom kontrolom obaveštenja, boljim čuvanjem podataka, novim emotikonima i drugim opcijama. Jedna od dugo očekivanih opcija jeste brzo prebacivanje između aplikacija. Takođe, Android Nougat podržava pregled sa više prozora odjednom (split view), tako da korisnici mogu istovremeno da koriste dve aplikacije na istom ekranu.

Kad su u pitanju poslovni korisnici Android operativnog sistema, nova verzija im omogućuje da pomoću jednog klika uključe ili isključe aplikacije koje koriste za posao, kao i njihove notifikacije, kako bi napravili ravnotežu između poslovnog i privatnog života.

Nova verzija Android operativnog sistema daje korisnicima veću kontrolu nad obaveštenjima, i omogućuje im da izvrše podešavanja jednostavnim dodirom na notifikaciju (dugim držanjem). Korisnici sad mogu da utišaju ili blokiraju buduća obaveštenja sa različitih aplikacija direktno preko notifikacija. Pored toga mogu brzo da odgovore na poruke direktno preko notifikacija. Ovo su samo neka poboljšanja na novom Android 7.0 Nougat operativnom sistemu.

Prisutne su i promene na Moto Mods dodacima:

- Moto Display u položenom režimu: Korisnici sada mogu da koriste Moto Display u „landscape“ režimu kad je njihov telefon povezan sa Moto Mod dodatkom

- Hasselblad TrueZoom podešavanja: Telefon će zapamtiti poslednja podešavanja koja su izabrana prilikom korišćenja Hasselblad TrueZoom Moto Mod dodatka i

- Senzor za otisak prsta za zaključavanje ekrana: Novi operativni sistem daje korisnicima mogućnost da uključe ili isključe opciju za zaključavanje ekrana dok je on upaljen, dodirom senzora za otisak prsta.

Uz novu verziju Android 7.0 operativnog sistema, Moto Z je jedan od retkih pametnih telefona koje je u potpunosti kompatibilan sa VR platformom Daydream kompanije Google. Pametni telefoni koji su kompatibilni sa Daydream platformom kreirani su za VR visoke rezolucije, napredne grafike i unapređenih senzora, koji precizno detektuju položaj glave i tela korisnika.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Hellomoto - Different is Better with MotoZ + MotoMods (:60)
Izvor: Moto

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi