Ko više laže, iPhone ili Android korisnici? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko više laže, iPhone ili Android korisnici?

Telefon je odraz vaše ličnosti. Evo šta telefon koji nosite može da "ispriča" o vama.

 Izvor: Promo/Apple

Prepirke između Android i iPhone korisnika ovih dana podignute su na viši nivo, kad je Univerzitet Linkoln, iz Velike Britanije objavio studiju u kojoj se tvrdu da iPhone korisnici više lažu od Android korisnika i da su površniji.

Istraživanje je trajalo više od godinu dana, tokom perioda u 2015. i 2016. godini i obuhvatilo je više od 530 ljudi koji su odgovarali na različita pitanja o emocijama i telefonima, u različitim situacijama.

Nakon sumiranja rezultata studija je otkrila da postoje drastične razlike u "matricama" ponašanja Android i iPhone korisnika.

Prema zaključku studije iPhone korisnici su mlađi, ekstrovertniji i češće iPhone posmatraju kao statusni simbol. Takođe, iPhone vlasnici su uglavnom nežnijeg pola, češće su neiskreni i izražavaju svoje emocije više nego Android korisnici.

Cilj istraživanja nije bio da se utvrde razlike između Android ili iPhone vlasnika, cilj je bio da se na osnovu dobijenih odgovora sa velikom sigurnošću otkrije koji telefon je neka osoba koristila ranije.

I dok je za neke ovo istraživanje irelevantno i možda čak i nepravedno prema iPhone korisnicima, vraćamo se na onu priču da ne znamo nijednog drugog korisnika koji je promenio ime samo da bi dobio novi Apple uređaj tj. više njih koji su to uradili, osim - iPhone korisnika.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi