Malo drugačiji štampači | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Malo drugačiji štampači

Štampači namenjeni profi korisnicima i štamparijama.

 Izvor: Promo/Mimaki

UJF-3042 MKII i UJF-6042 MKII su najnovija generacija UV flatbed štampača iz Mimakija, koji će zameniti ranije modele UJF-3042HG i UJF-6042. Novi štampači pokazuju opredeljenost kompanije Mimaki da stalno ulaže u istraživanje i razvoj s ciljem da kontinuirano bude vodeći proizvođač grafičkih rešenja. Novi štampači imaju još bolju produktivnost, kvalitet štampe i fleksibilnost od svojih prethodnika.

Uz manje UJF modele tu je i najnoviji Mimaki UJV 55-320 UV štampač. Odlična cena štampača i boje su kao stvoreni za našu regiju gde je cena otiska često u fokusu kupca. Širina otiska od 320 cm, vrlo fleksibilna UV boja, brzina od 110 m²/sat, prihvat rolne do 100 kg, a cena 65.000 evra. U bliskoj budućnosti ćemo gledati mnogo ovih štampača po našim štamparijama!

Najveći solventni štampač Mimaki SWJ-320 isporučuje se sa četiri print glave. Namenjen je za reklamnu industriju, štampu banera, jumbo plakata, nalepnica u širini do 320 cm. Vrlo niska cena štampe ostavlja veliki prostor korisniku za profit, a robusna izrada cele mašine osigurava bezbrižan rad kod proizvodnje velikog volumena.

Pogledajte Mimaki štampače u akciji:

Od manjih modela solventnih štampača biće predstavljen Mimaki JV300-160. Ovaj model se odlikuje izuzetnom brzinom i vrlo visokim kvalitetom otiska. Brzina štampe prelazi 100 m² po satu što ovaj štampač čini idealnim za manje štamparske pogone ili kao odličnu pomoć velikim industrijskim štampačima za rešenje problema velikih opterećenja štampe.

Sporiji model Mimaki CJV150-160 ima integrisan kater u sklopu štampača. Ovo rešenje olakšava i znatno ubrzava izradu nalepnica za koje treba dorada na kateru. Fotorealističan otisak i niska cena eko boje čine ovaj štampač izuzetno zanimljivim našim štamparijama.

Od tekstilnih štampača, na Grafimi će biti predstavljen TX300-1800. Radna širina ovog štampača je 180cm i idealan je za izradu zastava, tekstilnih banera, ali i za tekstilnu industriju za izradu aplikacija na tkanine za nameštaj, uređenje enterijera kao i modne tkanine. Štampa se vrši direktno na tkaninu bez sublimacionog papira, a otisak se fiksira kalanderom ili IC fiksatorom.

Posebna klasa štampača je svakako Mimaki JKF500, veliki stoni flatbed štampač. Dimenzije radne ploče su 210 x 310 cm. Pogodan je za štampu pločastih materijala i suvenira brzinom od preko 60 m2 po satu. Vrlo precizne print glave štampaju otisak sa kapljicom od svega 4 pikolitara što dozvoljava štampu znaka veličine od svega 2 pointa. Štampač je namenjen industriji ambalaže, suvenira, POS proizvoda ili reklama.

Uz štampače, posetioci će moći da testiraju i kater Mimaki cgSRIII kao idealnu doradu različitim aplikacijama na samolepljivim folijama ili papiru.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi