Novi dizajn Apple čuva za narednu godinu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi dizajn Apple čuva za narednu godinu

Ovogodišnji iPhone modeli se neće mnogo razlikovati kada je dizajn u pitanju.

 Izvor: Promo/VentureBeat

Informacije koje su se pojavile ovih dana otkrivaju da će Apple kasnije ove godine predstaviti novu generaciju iPhone telefona koji se po izgledu neće mnogo razlikovati od prethodnih. Ova informacija dolazi iz Wall Street Journal-a, koji je do sada bio veoma precizan kada se radi o Apple uređajima.

Apple je ranijih godina koristio takozvani TickTock ciklus. U Tick godini kompanija je nudila novi dizajn, dok je u Tock godini nudila nepromenjeni dizajn ali sa unapređenim hardverom.

Međutim, prema izvoru informacija, ova godina bi trebalo da bude Tick godina, ali, po svemu sudeći će biti Tock. To znači da će dizajn ostati gotovo nepromenjen. Novi modeli izgledaće identično kao i iPhone modeli iz 2014. i 2015. godine. Kao najveća promena u dizajnu navodi se izbacivanje 3.5mm porta.

Kako VentureBeat navodi, ovo „osvežavanje“ dizajna na tri godine će ostati, tako da će kompanija na svake tri godine drastično menjati dizajn.

Ono što je možda još zanimljivije, prema informacijama koje je ovaj sajt dobio, Apple će iPhone 7 ime sačuvati za narednu godinu, kada bi trebalo da obeleži i desetogodišnjicu postojanja iPhone telefona. Takođe, iPhone 7 telefon bi trebalo da ima kućište koje je izrađeno od stakla.

Kao i svake godine do sad, novi iPhone telefoni će biti predstavljeni u septembru.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi