Konferencija o internet bezbednosti: ICT Security | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konferencija o internet bezbednosti: ICT Security

Najavljena predavanja iz oblasti informacionih tehnologija, bezbednosti platnih kartica i mobilnih aplikacija, digitalne forenzike, zaštite podataka i mrežne bezbednosti

  Izvor: Promo/ICT konferencija

ICT Security je međunarodna konferencija koja iz godine u godinu prati trendove u informacionoj bezbednosti. U 2016. godini konferencija će biti održana 19-20. maja u Hotelu Crowne Plaza.

Konferenciju će otvoriti prof. dr Zoran Jovanović, dekan Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Slobodan Nedeljković, pomoćnik ministra, ministarstva unutrašnjih poslova i načelnik sektora analitike informacionih i komunikacionih tehnologija.

U najavi su vrlo interesantne teme i izuzetni predavači iz oblasti informacionih tehnologija, bezbednosti platnih kartica i mobilnih aplikacija, digitalne forenzike, zaštite podataka i mrežne bezbednosti. Na sajtu konferencije možete pogledati najavljena predavanja, kao i IT radionicu na kojoj će se prikazati sofisticirane tehnike napada na IT sisteme, ali izneti i rešenja za kvalitetnu zaštitu.

Konferenciju organizuje CEIB i Septia Academy u saradnji sa naučnim institucijama i partnerima iz finansijskog i IT sektora. Na sajtu konferencije možete pronaći više detalja o samom skupu, kao i informacije o prijavljivanju.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA