Proizvođač Android telefona uvodi velike promene | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Proizvođač Android telefona uvodi velike promene

Evo šta ljubitelji ovog brenda mogu da očekuju u narednom periodu.

  Izvor: Promo/Sony Mobile

Izgleda da Sony osim Xperia Z serije ukida i Xperia C kao i Xperia M seriju pametnih telefona.

Ovo znači da će svi pametni telefoni biti pod Xperia X brendom. Informacije koje su se nedavno pojavile u vezi sa Xperia C6 Ultra telefonom možda su zaista tačne, tj. telefon će se najverovatnije zvati Xperia X Ultra.

Procurele slike sa prezentacije ukazuju na to da je Xperia X serija u stvari Poglavlje 3. Poglavlje 1 je obuhvatalo period od 2010. do 2012. godine kada je sve počelo prvim Android telefonom ovog proizvođača – Xperia-om X10. Poglavlje 2 obuhvata period od 2013. do 2015. godine i predstavljalo je Najbolje od SonijaXperia Z serija.

Poglavlje 3 bi trebalo da obuhvata period od 2016. do 2018. godine – Xperia za nove komunikacije. Stvoren je i novi Xperia X vizuelni identitet. Novi X logo će biti korišćen u svim promo materijalima i TV reklamama, piše Xperia Blog.

Korisnici ne bi trebalo da budu zbunjeni kada je flagship uređaj u pitanju, Sony ne pravi kompromise. To što više nema Xperia Z serije ne znači da naredni uređaji neće biti dovoljno dobri ili da će specifikacije biti slabije od ostalih aktuelnih telefona drugih proizvođača.

Ostaje nam samo da vidimo kako će Sony uspeti da sve modele pokrije jednim brendom. Pogotovo ako ima u planu da ga koristi tri godine. No, sigurni smo da su u kompaniji i o tome razmišljali.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA