PHP Srbija konferencija - budite tamo! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PHP Srbija konferencija - budite tamo!

PHP Srbija otvara novo poglavlje organizacije programerskih konferencija, pogledajte o čemu će biti reči i ko će govoriti na konferenciji.

  Izvor: Promo/PHP Srbija

Proleće je doba godine kad udruženje programera “PHP Srbija” tradicionalno najavljuje svoje velike događaje. Ta tradicija se nastavlja i ove godine, konferencijom većom i atraktivnijom od svih koje su bile organizovane do sada.

PHPSerbia Conference 2016 je zvaničan naziv događaja u našoj zemlji koji nikako ne bi trebalo da propustite. Ovom konferencijom, udruženje “PHP Srbija” otvara novo poglavlje u organizaciji programerskih događaja, sa ciljem da bude rame uz rame sa svetski poznatim, velikim PHP konferencijama.

Umesto da bude tematska, kao što su to bile SOLIDay ili T-Day, ova konferencija je opšteg karaktera, nalik inostranim, svetskim konferencijama. Za razliku od prethodnih događaja, konferencija će trajati dva dana, a publika će imati priliku da čuje sjajna predavanja i izlaganja nekih od najpoznatijih i najistaknutijih stručnjaka oblasti koje konferencija prati, a PHP 7, Composer, Doctrine, razvoj API-a, testiranje su neke od tema o kojima će biti reči.

Veliki događaj kao što je ovaj zaslužuje da se odigra na ekskluzivnom mestu, pa se PHP Srbija odlučila za operu Madlenianum u Zemunu. Iako ova lokacija nije prva asocijacija za događaje ovog tipa, ona je savršeno mesto za održavanje konferencije i upravo će je ona učiniti posebnom, u šta će se uveriti svako ko bude prisustvovao konferenciji.

Pogledajte gde se održava PHP konferencija 2016:

Na konferenciji ćete imati priliku da čujete ličnosti kao što su Derick Rethans, Ciaran McNulty, Sebastian Bergmann, Phil Sturgeon, Rafael Dohms, Gojko Adžić, Marco Pivetta, Michelangelo van Dam i Chris Hartjes.

Sponzori koji su, između ostalih, pomogli konferenciju su Performance Technologies i Esome, kao generalni sponzori, kao i Humanity i Pirate Technologies, kao zlatni sponzori.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA