Gledajte filmove i slušajte muziku besplatno | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gledajte filmove i slušajte muziku besplatno

U tome će vam pomoći novi BitTorrent klijent pod imenom WebTorrent.

  Izvor: WebTorrent/Printscreen

WebTorrent je najbolje opisati kao BitTorrent klijent. Omogućava korisnicima deljenje fajlova direktno iz svojih veb pregledača, bez potrebe da konfigurišu i instaliraju dodatni softver.

Sada je dostupan i WebTorrent Desktop koji nudi jednostavno ali bogato opcijama striming iskustvo svim Windows, Linux i Mac korisnicima.

Svakog dana milioni Internet korisnika pokreću neki desktop BitTorrent klijent kako bi preuzeli i delili sadržaj kao što su filmovi, TV emisije i muzika.

Deljenje multimedijalnog sadržaja je postignuto korišćenjem desktop klijenta kao što su uTorrent, Vuze i qBitTorrent, ali, zahvaljujući Ferosu Aboukadidžeju korisnicima je dostupan još jedan način.

WebTorrent je veb BitTorrent klijent. Umesto da koristite aplikaciju kao gore navedene, sada možete direktno iz veb pregledača da delite fajlove bez instaliranja bilo kakvog dodatnog softvera.

„WebTorrent je prvi veb torent klijent napravljen za veb. Napisan je kompletno u JavaScript-u. Koristi WebRTC za pravo peer-to-peer deljenje. Nije potrebno instalirati nikakav dodatak ili ekstenziju.“

Čak je i Netflix kontaktirao ovog programera kako bi razgovarali o tehnologiji koja je iskorišćena. No, iako je i dalje u fazi razvoja, Feros je upravo predstavio i svoju najnoviju kreaciju - WebTorretn Desktop torent klijent.

Ne izgleda kao drugi torent klijenti. Jednostavnog je izgleda i lako se koristi. Torenti se dodaju ubacivanjem torent fajla. Nakon toga, torenti koji imaju veliki broj sidera modu se gledati gotovo trenutno. Ugrađeni plejer je jednostavan takođe. WebTorrent podržava i AirPlay, Chromecast kao i DNLA pa sve torent filmove možete gledati na svom televizoru, piše TorrentFreak.

Ovaj torent klijent je dostupan Windows, Mac i Linux korisnicima. Besplatan je a takođe je i otvorenog koda. Ne sadrži reklame kao drugi torent klijenti koje ste do sada koristili.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA