Ko je najviše tvitovao tokom vaterpolo finala | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je najviše tvitovao tokom vaterpolo finala

Pogledajte kako je ispraćeno finale Evropskog prvenstva u vaterpolu između reprezentacija Srbije i Crne gore na društvenoj mreži Twitter.

 Izvor: Twitter

Rezultati koje predstavljamo dobijeni su uz pomoć Buzz Monitora - alatke za praćenje aktivnosti na internetu kompanije Nina Media.

Tokom odigravanja finala tvitnute su ukupno 1.703 poruke, koje su u svom sadržaju imale bar jednu od ključnih reči - vaterpolo, beograd2016, belgrad2015, waterpolo i epvaterpolo.

Tvitove sa najvećim dosegom objavili italijanski i španski mediji.

Ukupan doseg (reach) svih poruka jeste 636.150, a tvitove sa najvećim dosegom objavili su autori @Gazzetta_it (74.421) i @sport (56.682). Najčešći izvor na Twitter-u tj. korisnici koji su plasirali najviše poruka o finalu EP u vaterpolu @UNIQA Srbija (21 pominjanje) i @beograd_rs (18 pominjanja). Vlado Georgiev bio je najaktivniji tviteraš u finalu EP, a ispred njega su bili nalozi @Gazzetta_it i @sport.

Prema prosečnoj interakciji, najuticajniji korisnik je @avucic, zatim @VladoGeorgiev i @Vlada_3maj.

Najzastupljenija ključna reč jeste vaterpolo koja se pojavljuje u 939 tvitova.

Najveći broj poruka zabeležen je na samom početku finalne utakmice između Srbije i Crne Gore (503) i u trenutku kada je utakmica završila pobedom reprezentacije Srbije (486).

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi