Najskuplji miš na svetu – k'o kuća! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uređaji

Najskuplji miš na svetu – k'o kuća!

Izvor mondo.rs
Izvor mondo.rs

Toliko je skup da će misliti da je u pitanju neka šala. Međutim...

WR Diamond Flower mouse
WR Diamond Flower mouse
Izvor: Fabstuff

Za kupce kojima novac ne predstavlja ni najmanji problem, pojavio se jedinstven proizvod – najskuplji računarski miš na svetu od osamnaestokaratnog belog zlata sa 59 najfinijih dijamanata. Cena iznosi neverovatnih 19.304 evra.

Gornji deo sa cvetom od dijamanata i tasteri napravljeni su od belog zlata. 750 delova od 1000 su od čistog zlata. Zlato je dobilo boju od legure metala paladijuma – vredan metal iz familije platina. Paladijum čini 13 procenata.

U izradi je iskorišćen i premaz rodijuma, još jedan metal iz familije platina, što belom zlatu daje karakterističnu boju. Tu su i 58 dijamanata prečnika 2mm i jedan dijamant prečnika 4mm. Zajedno kreiraju dijamantski cvet, piše Fabstuff.

Ukupna težina dijamanata iznosi dva karata. Svi dijamanti ispunjavaju CIBJO standard i okarakterisani su kao prirodni i netretirani. Svi potiču iz zemalja koje su sankcionisane od strane Ujedinjenih nacija.

Možete dizajnirati uređaj po svojoj želji. Možete odabrati veličinu i poziciju dijamanata. Miš se proizvodi u Švajcarskoj.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi