Ona je najtraženija u Srbiji na internetu! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ona je najtraženija u Srbiji na internetu!

A nikad niste čuli za nju! :D

  Izvor: MONDO portal/Time online.

Time magazin, oslanjajući se na pomoć kompanije Google, koja od 2013. godine nije objavila spisak najtraženijih pojmova u Srbiji (za zemlje u regionu čini to redovno) objavio je ko je to najtraženiji bio u Srbiji 2015. godine. Naravno, to je - pevačica, a zar ste sumnjali?!

Radi se o SECI, odnosno CECI, Svetlani Ceci Ražnatović, samo što je Time magazin u onlajn izdanju greškom objavio da je u pitanju Seca. U ovom izveštaju Kosovo je van granica Srbije, a na tom području najtraženija ličnost u 2015. bio je Kristijano Ronaldo.

U komšiluku, u Hrvatskoj, to je Severina Vučković, u Crnoj Gori Seca tj. Ceca, baš kao i u BiH. Dakle Cecin trijumf je gotovo kompletan, pa je Google mogao makar sliku da joj objavi, uz slike svih ostalih najtraženijih faca širom sveta koje je objavio. Zaista ne znamo zašto je Google toliko "opušten" sa Srbijom?

Na globalnom nivou najtraženiji su Mesi, Kim Kardašijan, Kristijano Ronaldo, Niki Minaž i Rijana. Možete pogledati mapu i sami i istražiti je, ako vas zanima.

Koga ste vi tražili na Google-u u ovoj godini?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA