Ovo morate da vidite, a stiže i u naše domove! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo morate da vidite, a stiže i u naše domove!

Brutalna demonstracija budućnosti koja je već stigla!

  Izvor: MONDO portal.

Za razliku od svih konkurenata Microsoft HoloLens uređajem kombinuje virtuelnu realnost sa realnim okruženjem u kojem se projektuju "dodirljivi" hologrami. Tim hologramima možete da radite, premeštate ih, koristite ih kao predmete, a najnovija HoloLens mogućnost je - nošenje holograma na telu! Pomoću "kacige", koja nema žice, ne zahteva vazu sa računarom ili telefonom, nije priključena na internet (što su razlike u odnosu na konkurenciju) formira se mešavina prostora koji poznajete i u kojem se nalazite, sa virtuelnom realnošću u kojoj možete da budete bilo šta i radite šta poželite.

Microsoft HoloLens Demo Project X Ray.
Izvor: CNet.

Na Microsoft događaju, na kojem su pored ovog prikazani i drugi novi uređaji za narednu sezonu, demnostrirane su HoloLens mogućnosti, koje su nas ostavile bez daha - da, ne volimo tu konstrukciju, ali je zaista tako, pogledajte video pa ćete se i sami uveriti (obratite pažnju na istovremeni HoloLens prikaz i stvarnost učesnika u demonstraciji).

Microsoft je počeo da prima rezervacije za razvojni model HoloLens uređaja, namenjen programerima, koji košta 3.000 dolara i koji će krenuti ka programerima početkom 2016.

Prema nezvaničnnim informacijama Microsoft će HoloLens u nekom trenutku ponuditi i kod nas. Biće vrlo zanimljivo videti na koje će sve načine HoloLens naći primenu u zabavi, svakodnevnom životu i poslu.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi