Radi kao PC, ima tečno hlađenje: Lumia 950 XL! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radi kao PC, ima tečno hlađenje: Lumia 950 XL!

Pogledajte šta je to što odvaja Lumia 950 XL telefon od svih drugih!

 Izvor: MONDO portal.

Lumia 950 XL, ali i povoljniji 950 model, donosi tečno hlađenje kućišta i unutrašnjih komponenata, koje koristi i Surface tablet-laptop, dve antene za bolji signal, Glance ekran koji ne troši bateriju, a puni se za 30 minuta do 50 odsto kapaciteta baterije. Korisnici će imati mogućnost da je otključaju licem, da koriste unapređenu Pure View 20 megapiksela kameru i prednju sa Lumia Selfie-jem.

Lumia serija će imati CONTINUUM

Windows 10 je univerzalna platforma i kao takva omogućava rad univerzalnih aplikacija na mašinama kakve su Xbox One, klasičan PC, tablet ili čak mobilni telefon. Univerzalne aplikacije, kakve su Office, Outlook, Microsot Edge i Xbox, prilagođavaju interfejs uređaju na kojem se nalaze, a kombinovanjem dva uređaja omogućen je rad na oba.

Zahvaljujući Continuum opciji za telefone sa Windows-om 10 i vlasnici tih uređaja imaće na raspolaganju svoj PC kad god im to zatreba, iako u džepu imaju samo Lumia ili neki drugi Windows 10 telefon.

Povezivanjem preko bežične mreže ili HDMI kablom korisnik će univerzalnu aplikaciju s telefona projektovati na PC ili ekran i može da nastavi rad sa tastaturom i mišem, kao što bi, inače koristio PC računar. Na ovaj način mobilni telefon postaje još moćnija alatka, koja će na putovanjima i u vreme odmora zaista uspeti da odmeni klasičan PC.

Ukoliko iz bilo kog razloga na PC ili Wi-Fi ekran ne može da se priključi tastatura, to će biti omogućeno preko telefona, pošto će ova opcija stići kao standardna opcija za najjače Windowsa 10 telefone. Samo određeni modeli aktuelnih Lumia telefona imaće mogućnost korišćenja Continuum opcije, a kod novih Windows 10 telefona zavisiće od hardvera.

Evo i cena

Cene telefona će, ipak, biti povoljnije od glasina, koje su o njima kružile! Lumia 950 prodavaće se za, i dalje pristojnih 549 dolara, odnosno evra, a Lumia 950 XL za 649 dolara (evra).

Pogledajte kompletne i detaljne specifikacije u vesti s PREMIJERE, a pred vama je i prvi video koji će vam bolje objasniti neke od najznačajnijih novih opcija.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Microsoft Lumia 950 i 950 XL.
Izvor: Microsoft Lumia.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi